Saadet Partisi Elazığ Merkez İlçe Başkanı Ahmet Özdemir, Saadet Partisinin iktidara gelmesi için çalışmalara devam ettiklerini söyleyerek: “Erbakan hocamızın ‘buz üzerinde ekmek arabasının arkasından yalın ayakla koşan kız çocuğunu’ anlatırken sadece bu kıza değil bütün mazlumlara ağlıyordu. Saadet Partisi olarak baharın yeniden gelmesi, insanların yüzünün yeniden gülmesi, refah ve bolluk için saadet dolu günlerin yeniden gelmesi için çalışıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerimle kongremizin hayırlı olmasını temenni eder, delege kardeşlerimi saygıyla selamlarım.” dedi.

Saadet Partisi Elazığ İl Sorumlusu, Divan Başkanı Av. Bekir Kılıç, Saadet Partisinin güçlü bir Parti olduğunu ifade ederek: “Biz en güçlü partiyiz. Güçten sayısal çoğunluk anlamayın. Yani siz Nuh olun, Nuh’un efrattı olun da dağ başında gemi inşa edin. Rabbim dilerse öyle diyordu hocamız ‘suları ayaklarımıza getirir’ biz Saadet kadroları olarak, milli görüş kadroları olarak herhangi bir haksızlığa asla göz yummayız, yumamayız” şeklinde konuştu.

Hazırladıkları Elazığ Kalkınma Planının büyük ilgi gördüğünü söyleyen Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın, Elazığ Milletvekillerini eleştirerek: “Elazığ’ın kalkınma planı, Elazığ’ımızın sorunlarına ilişkin üretilmiş projelerden oluşan bir plandır. Bu plan büyük teveccüh gördü. Elazığ’ımızın sorununu bilmeden çözüm üretemezsiniz. Bugün AK Parti Milletvekilleri iktidarda Elazığ’da 4 milletvekili var, bırakın bunların çözüm üretmeyi, bunların sorunlardan haberleri bile yok. Elazığ’ın en büyük sorunu stadyummuş gibi stadyuma bütçe isteniyor. Elazığ’da tarım çökmüş, hayvancılık çökmüş, 60 bin tane işsiz var.” dedi.