Yoğun bir ilginin olduğu belediye meclis üyeliği için aday adaylığı müracaatları yapan isimlerin hem teşkilat hem de saha çalışmaları devam ediyor.

Ak Parti, Belediye meclis üyeliği için değişik meslek gurupları yanında kadınların da yönetime katkı sunmak ve kadını merkezine alan projeleri hayata geçirmek amacıyla kadın Belediye meclis üyeliğine önem vermesi bekleniyor.

Ak Parti’ye Belediye Meclis üyeliği için başvuruda bulunan çok sayıda ismin olması memnuniyet verici. Ve yine bu isimler arasında özellikle Ak Parti Kadın Kollarında siyasi çalışmalar yaparak mahalle ve ilçelere giden isimler dikkat çekiyor.

Ak Parti’den Belediye meclis üyeliği için müracaatta bulunan isimlerden olan Seher Atıcı, kadın kollarındaki çalışmaları, kadınlarla olan diyalogları ve Ak Parti misyonunu daha ötelere taşıtacak dava şuuruyla çalışan bir isim olarak öne çıkıyor.

Saha çalışmalarıyla hem kadınların sorun ve beklentilerine hem de yaşanan lokal sorunlara vakıf olan ve çözümü noktasında belediye ile köprü misyonu üstlenecek olan Atıcı’nın listede yer alması, kadınlar adına bir kazanım olacak.

Bu süreçte siyasi çalışmalar yapan meclis üyeliği aday adaylarına çalışmalarında başarılar diliyoruz.