Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında temaslarına, AK Parti Elazığ Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver, AK Parti Elazığ İl Yönetim Kurulu, AK Parti Elazığ Kadın Kolları Yönetim Kurulu, AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Yönetim Kurulu, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte devam etti. 
BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, TEİAŞ VE FIRAT ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş PERSONELLERİNİ ZİYARET ETTİ
Başkan Şerifoğulları ve beraberindeki heyet, TEİAŞ 13. Bölge Müdürü Ahmet Saraç ve kurum çalışanlarını ziyaret etti. Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş Müdürlüğü personelleri ile de bir araya gelen Başkan Şerifoğulları, çalışanların taleplerini dinledi, yeni dönemde hayata geçireceği marka projeleri anlatarak destek istedi. 
TİCARET BORSASI BAŞKANI DUMANDAĞ; “BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NIN BU YARIŞTAN BAŞARIYLA ÇIKACAĞINA İNANIYORUZ"
Şahin Şerifoğulları, Elazığ Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman,  Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, İlim Yayma Cemiyeti Diyarbakır Şube Başkanı Doç. Dr. Ali Karakaş, İlim Yayma Cemiyeti Elazığ Şube Başkanı Şahin Kara ve Memur-Sen Elazığ İl Temsilcisi İbrahim Bahşi ile birlikte, “Geçmişten Geleceğe Elazığ“ konulu toplantı gerçekleştirdi.
Başkan Şahin Şerifoğulları daha sonra Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ve Yönetim Kurulu Üyelerini, seçim koordinasyon merkezinde ağırladı. Ticaret Borsası Başkanı Dumandağ; “Başkanımızın herhangi bir şey söylemesine gerek yok. Elazığ için yaptıkları ve çalışmaları zaten ortada. Allah utandırmasın. İnşallah Elazığ için hayırlara vesile olsun. Başkan Şerifoğulları’nın bu yarıştan başarıyla çıkacağına inanıyoruz. ” dedi. Başkan Şerifoğulları ise Mehmet Ali Dumandağ’a nazik ziyareti için teşekkür etti. 
BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI; “TEKNOVA’NIN ŞEHRİMİZE VE YATIRIMCILARIMIZA HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM”
Şerifoğulları, Elazığ Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman ve Elazığ TSO Başkanı İdris Alan ile birlikte, 2. Organize Sanayi Bölgesi TEKNOVA’da yatırım yapılacak 293 parselden 115 parselin tahsis törenini gerçekleştirdi. Başkan Şerifoğulları; “Şehrimizin kalkınması ve gelişmesinde önemli bir yere sahip olan 2. Organize Sanayi Bölgesi olan TEKNOVA’nın şehrimize ve yatırımcılarımıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.
BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, KARŞIYAKA MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU
AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şerifoğulları ve beraberindeki heyet, Karşıyaka Mahallesi'nde ikamet eden Mehmet Akalın’ın ev sahipliğinde düzenlenen programda vatandaşlarla buluştu. Sevgi ve ilgi ile karşılanan Başkan Şerifoğulları, vatandaşların taleplerini dinledi, destek istedi. 
Programda konuşan AK Parti Elazığ Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver; “Belediye Başkanımızın 5 yılda vaatlerini yerine getirmesinin haklı gururuyla sizlerin huzurunuzdayız. Başkanımızın 5 yıl boyunca memleketimize yaptığı yatırımlarının ardından, sizlerden destek istiyoruz.” dedi.
BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI; “YENİ DÖNEMDE DE MAHALLELERİMİZİ GELİŞTİRMEYE VE DÖNÜŞTÜRMEYE DEVAM EDECEĞİZ”
Coşkulu karşılamadan dolayı vatandaşlara teşekkür eden Başkan Şerifoğulları, “Biz, göreve geldiğimiz günden itibaren hep sahada olduk, saha siyaseti yaptık ve vatandaşlarımızla bir arada olduk. Eser siyaseti ile birlikte gönül belediyeciliği ilkesini de hiçbir zaman ihmal etmedik. Projelerimizi hayata geçirmek adına ekibimizle gece gündüz çalıştık. Elazığ ve 6 Şubat depremleri ile pandemiye rağmen durmadık, aziz şehrimize eser ve yatırım kazandırmak için hiçbir bahanenin ardına sığınmadık. Görev süremiz boyunca kentsel dönüşüm çalışmalarımıza önem verdik. Yeni dönemde de mahallelerimizi geliştirmeye ve dönüştürmeye devam edeceğiz.” ifadesinde bulundu.