Elazığspor’un “o sene  bu sene” sloganıyla sürdürdüğü lig mücadelesinde ortaya koyduğu başarı,  Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan tarafından pirimle ödüllendirildi.
Başkan Alan, tüm maç biletleri Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları tarafından alınan ve rekor bir seyirci sayısıyla izlenen Elazığspor- Karşıyaka maçının 3-2 Elazığspor’un galibiyetiyle sonuçlanmasının ardından yaptığı açıklamada, ortaya konulan mücadele azmi ve alınan başarılı sonuçtan dolayı kulübe 200 bin TL pirim verme kararı aldıklarını ifade etti.
Pirim kararını sosyal medya hesabından duyuran Başkan Alan şunları ifade etti:
“Karşıyaka’yı 3-2 mağlup ederek sahadan galip ayrılan Elazığspor’umuzun futbolcu ve teknik heyeti ile Atatürk Stadyumu’nu tıklım tıklım doldurup 90 dakika boyunca takımımızı canı gönülden destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum.
Futbolcularımızın sergiledikleri üstün gayret ve sahada ortaya koydukları mücadele azimlerinden dolayı Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası olarak kulübümüze 200 Bin TL galibiyet pirimi kararı aldık.
Elazığsporumuz’a hayırlı olsun
O sene bu sene..”
Başkan Alan’ın bu adımından sonra ilimizde bulunan birçok kamu kuruluşu ile özel kurumların da Elazığspor’a destek kampanyaları düzenleyecekleri öğrenildi.