Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri çalışmaları kapsamında, hafta sonu da yoğun programına devam etti. 


BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, ŞEHİT GÜRSU’NUN AİLESİ İLE BİR ARAYA GELDİ
Başkan Şerifoğulları ve beraberindeki heyet ilk olarak, 3 Şubat 2018 tarihinde Afrin'de Zeytin Dalı Harekâtı’nda şehit düşen Şehit Piyade Uzman Çavuş Fevzi Gürsu’nun ailesi ile bir araya geldi. Kur’an-ı Kerim tilavetinin okunduğu ziyarette Başkan Şerifoğulları, başta Şehit Gürsu olmak üzere bütün şehitlerimizi rahmetle anarak, dualar okudu.


ÇAYDAÇIRA MAHALLE SAKİNLERİ, BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NA DESTEĞE DEVAM EDECEK 
Şahin Şerifoğulları, AK Parti Elazığ Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver, AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm, AK Parti Elazığ Merkez İlçe Başkanı Hasan Çalışkan, AK Parti Elazığ İl Yönetim Kurulu, AK Parti Elazığ Kadın Kolları Yönetim Kurulu, AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Yönetim Kurulu ve AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Çaydaçıra Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. 
Ziyaret ettiği her yerde vatandaşlar tarafından coşku ile karşılanan Başkan Şerifoğulları, Çaydaçıra Mahallesi’nde de sevgi ve ilgi ile karşılandı. “Elazığ seninle gurur duyuyor.” ve “Büyük Başkan” sloganlarının atıldığı mahalle buluşmasını mitinge çeviren vatandaşlar, Başkan Şerifoğulları’na hizmetleri ve yatırımları için teşekkür etti, yeni dönemde de desteklerinin artarak süreceğini dile getirdi. 


MUHTAR TÜRKMEN; “BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NIN ÇALIŞMALARI, MAHALLEMİZE DEĞER KATTI”
Başkan Şerifoğulları, hayata geçirdiği yatırımlarla Çaydaçıra Mahallesi’nin değerine değer kattığını vurgulayan Çaydaçıra Mahalle Muhtarı Hıdır Türkmen; “Çaydaçıra Mahallemize 5 yıldır yaptığı hizmetlerden dolayı Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Kent Köy, Kapalı Semt Pazar, bağlantı yolları gibi yatırımlar, mahallemize değer kattı.” dedi.


MERKEZ İLÇE BAŞKANI ÇALIŞKAN; “BAŞKANIMIZ, MAHALLEMİZİN GELİŞMESİ İÇİN ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR GERÇEKLEŞTİRDİ”
Başkan Şerifoğulları’nın Çaydaçıra Mahallesi’nin gelişimi noktasında önemli çalışmaları olduğunu dile getiren AK Parti Elazığ Merkez İlçe Başkanı Hasan Çalışkan; “Buradaki bu coşku ve heyecan, bizlerin motivasyonunu artırıyor. Belediye Başkanımızın 5 yılda gerçekleştirdiği projelerin mahallemize kattığı değer ortada. Başkanımız, mahallemizin kalkınması ve gelişmesi için önemli çalışmalar gerçekleştirdi.” ifadesinde bulundu.


KADIN KOLLARI BAŞKANI TÜVER; “BAŞKANIMIZ, 5 YIL ÖNCE VERDİĞİ SÖZLERİ YERİNE GETİRDİ”
Başkan Şerifoğulları’nın 5 yıl önce verdiği sözleri yerine getirdiğini vurgulayan AK Parti Elazığ Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver; “Mahalle buluşmalarımızı miting havasına döndürdüğünüz, bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Biz sadece seçimden seçime bir araya gelen, sadece seçim dönemi söz verip sözünü unutanlardan olmadık. Başkanımız, 5 yıl önce verdiği sözleri yerine getirdi. Bizler de bunun haklı gururunu yaşıyoruz. Sizlerden isteğimiz, bütün vatandaşlarımız sandıklara giderek oy kullansın. Bir kişi eksik demek, bir oyun eksik olduğu anlamına gelir. Rehavete kapılmamalıyız.” diye konuştu.


GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI KÜRÜM; “ÇAYDAÇIRA MAHALLESİ KARARINI VERMİŞ”
Çaydaçıra Mahallesi’nin kararını, Şahin Şerifoğulları’ndan yana verdiğini dile getiren AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm; “Çaydaçıra Mahallesi’nde de salonlara sığmadık. Allah Çaydaçıra Mahalle sakinlerinden razı olsun. Belli ki Çaydaçıra Mahallesi kararını vermiş.” dedi.


BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI; “SİYASİ GÖRÜŞÜ HER NE OLURSA OLSUN VATANDAŞLARIMIZ, ELAZIĞ’IMIZIN DÖNÜŞÜMÜ İÇİN BİZLERE TEŞEKKÜR EDİYOR”
Vatandaşların, hizmetleri için kendisine teşekkür ettiğinin altını çizen AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları; “Mahalle buluşmamızı, buraya sığmayıp dışarıdaki dostlarımızla birlikte miting alanına dönüştürdüğünüz için hepinize şükranlarımı sunuyorum. İyi ki sizlere 5 yıldır hizmet ediyorum. AK Parti ülke yönetiminde olduğu gibi yerel yönetimlerde de devrim yapmış bir partidir. Yerel yönetimlerdeki dev dönüşüm, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olmasıyla başladı. AK Parti belediyeciliği ülkemizde bir çok ilke imza atmıştır. Bizler de 5 yıl boyunca aziz şehrimizi geleceğe taşıyabilme adına birbirinden kıymetli projelerimizi yatırıma dönüştürmenin gururunu yaşıyoruz. Bizler, sadece şehrimizin bugününe hizmet etmedik. Bugünden yarını inşa ve imar etmenin derdi ile hareket ettik. Vatandaşlarımız, siyasi görüşü her ne olursa olsun Elazığ’ımızın dönüşümünü dillendiriyor, şahit olduğunu ifade ediyor ve bizlere teşekkür ediyor. Bu başarı, Elazığ’ın başarısıdır.” dedi.


BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI; “YENİ DÖNEMDE DE MAHALLEMİZE YATIRIMLARIMIZ SÜRECEK”
5 yıl boyunca Çaydaçıra Mahallesi’ne önemli yatırımlar kazandırdıklarını ifade eden Başkan Şerifoğulları; “Çaydaçıra Mahallemizde Kent Köy projemizi hayata geçirdik. Mahalle sakinleri bizlerden Kapalı Semt Pazarını talep etti, bizler de bu projemizi hayata geçirdik. Sait Koç Cami'sinin önündeki yolumuzu genişlettik ve bulvar haline getirdik. Necmettin Erbakan Bulvarı’nı Doğukent Mahallesi’ne kadar bağladık. Çaydaçıra Mahallesi ile Şahinkaya ve Keban yoluna bağlantı yollarını, Spor Yaşam Merkezi, kütüphane gibi yatırımlarımızı mahallemize kazandırmanın mutluluğunu yaşadık. Mahallemizde bugüne kadar 13 tane çocuk parkı yaptık, 6 tanesinin inşası da devam ediyor. Yeni dönemde de mahallemize yatırımlarımız sürecek.” ifadesinde bulundu.


BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NDAN ÇAYDAÇIRA MAHALLESİ’NE MÜJDE
Sosyal yardımlaşma konutlarında ikamet eden vatandaşların tapu sorununun çözüldüğünü müjdeleyen Başkan Şahin Şerifoğulları; “Çaydaçıra Mahalle sakinlerimizin bizlerden bir müjde beklediğini biliyorum. Sosyal yardımlaşma konutlarında ikamet eden vatandaşlarımızın tapu sorunu çözüldü. Bir fiil oturmak kaydı ile 10 yılını doldurmuş, ücretlerini ödemiş 129 vatandaşımız artık tapularını alabilir. Diğer vatandaşlarımız da ikametlerinin 10 yılını tamamladığı takdirde hemen tapularına kavuşabilecek. Allah hayırlı ve uğurlu etsin. Bizler 31 Mart akşamına kadar çalışmaya devam edeceğiz. Özellikle 2024-2029 yılları arasında bu güzel şehrimiz için kıymetli hemşehrilerimiz için çok güzel projeler hazırladık. Yeni dönemde, yeni yüzyılda Elazığ vizyonu diyoruz.” dedi.


 BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, RÜSTEMPAŞA MAHALLESİ’NDE
Başkan Şerifoğulları daha sonra, Rüstempaşa Mahallesi’nde ikamet eden Cebrail Tel’in ev sahipliğinde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlar, Başkan Şerifoğulları’nı ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Şahin Şerifoğulları da geçtiğimiz 5 yıllık dönemde gerçekleştirdiği yatırımları ve yeni dönemde hayata geçireceği projeleri anlattı, destek istedi.