Partisinin mitingine katılmak üzere Elazığ’a gelen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Elazığ’dan memnun ayrıldığını belirten Başkan Yıldırım; “Elazığ halkı dünya liderini bir kez daha bağrına bastı.” ifadelerini kullandı. 
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ziyaretiyle Elazığ’ın tarihi günlerinden birini daha yaşadığının altını çizen Başkan Yıldırım; “Önümüzdeki Yüzyılı, Türkiye Yüzyılı yapmakta kararlı olan Sayın Cumhurbaşkanımızı şehrimizde ağırlamaktan büyük onur, gurur ve mutluluk duyduk. Mitingimize katılan bakanlarımıza, genel başkan yardımcılarımıza, milletvekillerimize, AK Kadrolarımıza, tüm teşkilat mensuplarımıza ve aziz hemşerilerime sonsuz şükranlarımı sunuyorum. 22 yılı iktidarda olmak üzere aziz milletimize hizmette geçen 40 yıllık siyasi hayatından en önemli derdi milleti olan Dünya Liderimizi aziz şehrimizde ağırlamak bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Elazığ bugüne kadar Sayın Cumhurbaşkanımızı yalnız bırakmadı. Elazığ halkı mitinge yoğun bir katılım göstererek, vatan millet sevdalısı, mazlum ve mağdur coğrafyaların umudu Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında durmaya devam edeceğini tüm dünyaya bir kez daha gösterdi.” ifadelerini kullandı. 


CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN AK PARTİ İL BAŞKANLIĞINA ZİYARET
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan’ın Malatya mitinginin ardından Elazığ’a geldiğini ve Valilik Meydanı’nda vatandaşlara hitap ettiğini anımsatan Başkan Yıldırım konuyla ilgili açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Sayın Cumhurbaşkanımız çok sevdiği Elazığ’a bir yıl sonra yeniden gelerek bizleri onurlandı. Valilik Meydanı’nda düzenlenen mitingde meydanı hınca hınç dolduran vatandaşlarımıza hitap eden Sayın Cumhurbaşkanımız daha sonra parti binamıza gelerek hem bizleri hem de teşkilat mensuplarımızı ziyaret etti. Yaklaşık 2.5 saat parti binamızda kalan Sayın Cumhurbaşkanımız şahsıma bir hediye de vererek bizleri mutlu etti. Teşkilat çalışmalarımızla ilgili ayrıntılı bilgi aktarma imkanı bulduğumuz Sayın Cumhurbaşkanımızın tecrübelerinden istifade ettik.” 


CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN YILDIRIM’I MAKAM ARABASINA ALDI 
AK Parti İl Başkanlığı binasından ayrılırken İl Başkanı Şerafettin Yıldırım’ı makam arabasına alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, havalimanına kadar Başkan Yıldırım ile sohbet etti.