Elazığ Ticaret Borsasında 2023 Yılının Son Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi. Ticaret Borsası’nın son meclis toplantısı Meclis Başkanı Aydın Torgut başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıya Elazığ Ticaret Borsası Meclis Başkanı Aydın Torgut, Elazığ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ve meclis Üyeleri katıldılar.

Elazığ Ticaret Borsası Meclis Başkanı Aydın Torgut zamlarla karşı karşıya kalmayacağımız bir yıl temennisinde bulundu. Torgut, “2023’te depremle, savaşla geçen bir yıl oldu. İnşallah 2024’ün depremsiz, savaşsız bir yıl olmasını diliyorum. 2024 yılının ülkemiz için milletimiz için iyi bir yıl olması temennisinde bulunuyorum” dedi.

Verdikleri sözleri fazlasıyla yerine getirdiklerini söyleyen Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, yeni yıl için projelerinden bahsederek, tarımsal kalkınmaya fayda sağlayacak projeleri hayata geçireceklerini söyledi. Dumandağ, “2023’te koyduğumuz hedeflerin tüm arkadaşlarımızdan meclisimizden, yönetimimizden, personellerimizle özveriyle çalışarak hedeflerimize ulaştık. 3 tane çok güzel tarım ve hayvancılıkla ilgili proje yıllardan beri takip ediyoruz bunların sonuna geldik. 2 tane projemizin alt yapı çalışmaları başladı. Tarıma Dayalı Besi OSB’nin alt yapı çalışmaları devam ediyor. Fırat Ticaret Merkezi’nin sahası düzeltmede Sayın Valimize teşekkür ediyoruz, özel idare iş makinasıyla çalışmaya başladılar önümüzdeki günlerde ihalesi yapılacak. 2024 yılında bu 3 projeyi ilimize kazandırıp bu yılın tarımsal sektöre can suyu olacaktır” dedi.