31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesi çalışmaların sürdüğü AK Parti Elazığ İl Teşkilatında İl Başkan Yardımcılarından oluşan yeni Yürütme Kurulu kamuoyuna duyuruldu. 

Konuyla ilgili bir açıklama yapan AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım; "Yeni Yürütme Kurulumuzun, şehrimize, davamıza ve teşkilatımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Görevi devreden dava arkadaşlarıma emeklerinden dolayı teşekkür ediyor, yeni görev alan arkadaşlarıma başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı. 

Mahalli İdareler Seçimleri çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürdüklerini de aktaran Başkan Yıldırım, AK Parti İl Teşkilatının tüm kademeleriyle sahada olduğunu ve Elazığ'ın Merkez, İlçe ve Beldelerdeki tüm seçim bölgelerinde hem Belediye Başkanlıklarında hem de İl Genel ve Belediye Meclis üyeliklerinde üstünlük sağlama arzusunda olduklarını vurguladı. 

Tüm seçim bölgelerinde vatandaşları ziyaret edeceklerinin ve AK Parti'nin seçim beyannamesini her yerde anlatacaklarının altını çizen Yıldırım sözlerini şöyle sürdürdü; "31 Mart'a kadar gelmeyene gideceğiz. Küskünleri barıştıracağız. Her eve, her işyerine girerek esnaf ve vatandaşlarımızı kucaklayacağız. Kararsızları da ikna edeceğiz. Gönlünde olduklarımızı asla ihmal etmeyeceğiz. Herkese teker teker dokunacağız. Seçim gününe kadar her anı değerlendireceğiz." dedi.