Başkan Şerifoğulları’nın Elazığ’a önemli hizmetleri olduğunu ifade eden Dernek Başkanı Ülgen; “Elazığ Belediye Başkanımız her zaman derneğimizin yanında olmuştur. Kendilerine teşekkür ediyoruz.” dedi. 5 yıllık görev sürecinde hiçbir ayrım gözetmeden Elazığ’ın her noktasına, adil bir şekilde hizmet götürdüklerini ve yaptıklarının, yapacaklarının teminatı olduğunu dile getiren Başkan Şerifoğulları ise “Bugüne kadar samimiyet, gayret, azim ve tevazu ile çalışmalarımızı gerçekleştirdik. İnşallah 1 Nisan 2024’ten itibaren de aynı aşk ve gayretle çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” diye konuştu.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında temaslarına devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, ziyaretlerine devam etti. AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, AK Parti Elazığ İl Yönetim Kurulu, AK Parti Elazığ Kadın Kolları Yönetim Kurulu, AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Yönetim Kurulu ve AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyelerinin de eşlik ettiği Başkan Şerifoğulları ilk olarak, Türkiye Sağlık ve Sosyal Hizmet İşçileri Sendikası Elazığ Şube Başkanı Fırat Kaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.
Başkan Şerifoğulları, sendika faaliyetlerinde Başkan Kaya ve yönetimine başarı temennisinde bulunurken, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sendika Başkanı Kaya, Başkan Şahin Şerifoğulları’na teşekkür etti.


ESNAF VE VATANDAŞLARLA BULUŞTULAR
Elazığ Belediye Başkanı Şerifoğulları, Milletvekili Açıkkapı ve İl Başkanı Yıldırım daha sonra Saray Cami Çarşısı'nda esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Esnaf ve vatandaşların ilgisi ile karşılanan Başkan Şerifoğulları, talepleri dinleyerek; “Bizleri güler yüzle ve güzel muhabbetle karşılayan, destekleyen tüm esnaf kardeşlerimize teşekkür ediyor, kolaylıklar diliyorum.” ifadesinde bulundu.


FADIL ÜLGEN; “BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, HER ZAMAN DERNEĞİMİZİN YANINDA OLMUŞTUR”
Başkan Şerifoğulları ve beraberindeki heyet ardından, Palu Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Fadıl Ülgen ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte çeşitli istişarelerde bulunulurken, Ülgen Başkan Şerifoğulları’na başarılar diledi. Palu Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Fadıl Ülgen; “Elazığ Belediye Başkanımız her zaman bizlere destek olmuş ve derneğimizin yanında olmuştur. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Buradaki sevgi selini gördükten sonra kendilerinin de dediği gibi, “Kader, gayrete aşıktır. Sevgi de emeğe.” Sayın Başkanımızın yeniden aday gösterilmesi, bir tesadüf sonucu olmamıştır. Gerek teşkilat, gerek halk yoklamaları, kanaat önderlerinin görüşleri ve Sayın Cumhurbaşkanımızın takdirlerine mazhar oldukları için kendilerini tebrik ediyorum. Sayın Başkanımız zor bir zamanda göreve geldi. Önce deprem, sonra pandemi ve yine sonra asrın felaketi olan bir depremde çok önemli hizmetler yapmaya devam etti. 11 Ana Başlıkta 100 Projenin %90’ını tamamladılar. Harput’ta çok kıymetli hizmetler var. Bütün hizmetleri için Sayın Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz.” dedi.


BAŞKAN YILDIRIM; “31 MART’TAKİ 18. SEÇİMİMİZİ, SİZLERİN DESTEĞİYLE KAZANACAĞIZ”
AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım; “Her bir beldenin, ilçenin bizler için yeri çok kıymetli. Palu’nun da yeri bizlerde bambaşka. 10 ilçemiz ve 9 beldemiz, hepsi birbirinden kıymetli bizim için. Benim de bir dönem başkan yardımcılığı görevinde bulunduğum Palu-Der’deyiz. Dernek Başkanımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum.  Sizlerden, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için desteğinizi istiyorum. Her dönemde gerekeni yaptınız ve bu dönemde de gerekeni yapacağınıza inanıyoruz. AK Parti olarak 21 yılda 17 seçime girdik ve 17 seçimi de kazandık. Allah’ın izni ile 31 Mart’ta da 18. seçimimizi sizlerin desteğiyle kazanacağız. Yaşadığımız bölgede siyaset yaparken, dürüstlük, şeffaflık ve güvenirlilik duygusunu kaybetmeden siyaset yapmaya çalıştık. Belediye Başkanımız geçtiğimiz 5 yıllık süreçte çok güzel hizmetlerde bulundu.” ifadesinde bulundu.


MİLLETVEKİLİ AÇIKKAPI; “AK BELEDİYECİLİK, BAŞKANIMIZLA BİRLİKTE DEVAM EDECEK”
AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı ise “Diğer ilçelerimiz gibi Palu bizim için çok kıymetli. Her seçimde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve siyasi hareketimize Palu ve diğer ilçelerimiz, beldelerimiz hep destek oldu. Elazığ Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları, 5 yıllık süreç zarfında hep hizmet üretti, yatırımlara öncelik verdi ve neredeyse taahhütlerinin tamamını yerine getirdi. Önümüzdeki 5 yıllık süreç zarfında da yeniden Belediye Başkanımız olacak, bununla ilgili hiçbir şüphemiz yok. AK Belediyecilik, Başkanımızla birlikte devam edecek.” diye konuştu. 


BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI; “ŞEHRİMİZİN HER NOKTASINA, ADİL BİR ŞEKİLDE HİZMET GÖTÜRDÜK”
Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Binlerce yıllık medeniyetin mirasçısı olan Elazığ’ımız tarihi, kültürü, sanatı, ilim ve irfanıyla yüzyılların bugüne yansımasıdır. Elazığ’ımız Ağın, Alacakaya, Arıcak, Baskil, Karakoçan, Keban, Kovancılar, Maden, Palu ve Sivrice’si ile bizler için bütün olarak ortak sevdadır. Bizler de ortak sevdamız olan Elazığ’ımıza 2019 yılından itibaren hizmet edebilmenin gayreti içerisinde olduk ve bugün de huzurlarınızdayız. 2019 yerel seçimleri öncesi sevdamız olan Elazığ’ımızın her alanda gelişimine katkı sağlayacak, altyapıdan, üstyapıya, kültürden sanata, eğitimden sanayiye kadar 11 Ana Başlıkta 100 projemizi sizlerin beğenisine sunduk. Projelerimizi ve söylemlerimizi takip ettiniz ve bizlere teveccüh gösterdiniz. 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri'nde bizleri şehrin Şehrül Emin makamına layık gördünüz. Göreve başlar başlamaz vadettiğimiz projeleri hayata geçirebilmek için kollarımızı sıvayarak yola revan olduk. Verdiğimiz sözleri yerine getirebilmek için Milletvekillerimiz, İl Başkanımız, teşkilatlarımız, STK’larımızın desteği ve dualarıyla Bakanlıklarımızı, Genel Müdürlüklerimizi arşınlayarak taleplerimizi ilettik. Elazığ’ımıza ne kazandırabiliriz diye gayret ettik. Projelerimizin %90’ını tamamladık ve mahallelerimizin ihtiyaçları doğrultusunda da 23 projemizi hayata geçirdik. Sizlerin teveccühü, desteği, teşkilatımızın temayül ve kamuoyu yoklamaları sonrasında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle sizlerin karşısındayız. Bugüne kadar yapılmayan, kronikleşmiş sorunları 5 yıllık süreçte çözüme kavuşturduk. Şehrimizin her noktasına adil bir şekilde hizmet götürdük. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır diyerek 31 Mart akşamına kadar İl Başkanımızın Başkanlığında Milletvekillerimizle birlikte kapı kapı gezeceğiz. Şehrimizi daha yaşanabilir şehir haline getirebilecek projelerimizi anlatacağız. Bugüne kadar samimiyet, gayret, azim ve tevazu ile çalışmalarımızı gerçekleştirdik. İnşallah 1 Nisan 2024’ten itibaren aynı aşk ve gayretle çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi.