İş dünyasının kalbi olarak nitelendirilen ve şehrin ekonomik can damarı olan sanayi sitesinde esnaflarla sohbet eden Aygen ve Erkan, onların taleplerini ve önerilerini dinledi.

Aygen 'Üreten Bir Elazığ İçin Elimizden Geleni Yapacağız'

MHP adayı Doç. Dr. Murat Aygen her dükkanın kapısını çalıp, esnafın sıkıntılarına kulak verdi. Hem esnafın işlerinin durumu hakkında bilgi aldı hem de Elazığ için planlanan projeler esnafın fikirlerine sunuldu. Doç. Dr. Aygen, üreten bir Elazığ için ellerinden geleni yapacaklarını ve esnafın yanında yer alacaklarını vurguladı.

Aygen 'Üreten Bir Elazığ İçin Elimizden Geleni Yapacağız'

Ziyaret sırasında, sanayi sitesindeki karşılaşılan bazı sorunlardan bahseden esnaflar, Aygen’e kendi çözüm önerilerini de aktardı. Bu öneriler, altyapı sorunlarından, iş güvenliğinden kentsel dönüşüme kadar geniş bir yelpazede değerlendirildi.

Aygen 'Üreten Bir Elazığ İçin Elimizden Geleni Yapacağız'

MHP adayı Aygen , ziyaretleri sırasında yaptığı açıklamada, “Elazığ’ın her köşesi bizim için değerli. Burada üretim yapan esnaflarımızın yanında olmak ve onların işlerini kolaylaştırmak bizim için bir görev” dedi. Aygen, MHP'nin yerel yönetimlerdeki başarılı geçmişine de atıfta bulunarak, esnafın her daim güvenebileceği bir yönetim anlayışı vaat etti.