Görev süresinin ilk 5 yılında insanı merkeze alan çözüm odaklı gönül belediyeciliği ilkesi ile Elazığlıların gönüllerinde samimi bir yer edinerek mahalle ayrımı gözetmeden, şehrin her köşesini hizmet ve eserlerle donatan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için programlarına ara vermeden devam ediyor. 


BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, ANMA PROGRAMINA KATILDI 
Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, "Asrın Felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin birinci yılı nedeniyle yaşamını yitirenler için düzenlenen anma programına katıldı. İmam-ı Azam Cami’sinde sabah namazı öncesinde gerçekleştirilen programa, Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ve vatandaşlar iştirak etti. Kur`an-ı Kerim tilavetinin ardından depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlar için dualar edildi, mevlit okundu. Başkan Şerifoğulları; “Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum. Rabbim, ülkemize ve milletimize bir daha böyle felaketler yaşatmasın.” dedi.


BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI; “BİZLERİ SEVGİ, MUHABBET VE DESTEKLERİ İLE KARŞILAYAN ESNAFLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”
AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, AK Parti Elazığ Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver, AK Parti Elazığ İl Yönetim Kurulu, AK Parti Elazığ Kadın Kolları Yönetim Kurulu, AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Yönetim Kurulu ve AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyelerinin de eşlik ettiği Başkan Şerifoğulları, Elazığ Belediyesi Sebze Hali'ni ziyaret etti. Halde faaliyet gösteren esnaflarla bir araya gelen Başkan Şahin Şerifoğulları, talepleri dinledi. Elazığ Sebze ve Meyve Komisyoncular Derneği Başkanı Rıza Gündüz ile de buluşan Başkan Şerifoğulları, dernek faaliyetleri hakkında bilgiler alarak, başarı temennisinde bulundu. Şerifoğulları; “Esnaflarımızı ve emekçi kardeşlerimizi ziyaret ederek sohbetlerine misafir olduk. Bizleri sevgi, muhabbet ve destekleri ile karşılayan esnaflarımıza teşekkür ediyor, bol ve bereketli kazançlar diliyorum.” diye konuştu.


BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, HACI SIDIKA DUMANDAĞ YATILI KIZ KUR’AN KURSUNU ZİYARET ETTİ
Belediye Başkanı Şerifoğulları, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Tüver ve AK Parti Elazığ Kadın Kolları Yönetim Kurulu ile birlikte, Hacı Sıdıka Dumandağ Yatılı Kız Kur’an Kursu Müdürü Emin Yıldırım ve kursta eğitim gören kursiyerlerle buluştu. Kurs Müdürü Yıldırım Başkan Şahin Şerifoğulları’nı ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederken Şerifoğulları, Yatılı Kız Kur’an Kursu ile ilgili bilgiler aldı. Başkan Şerifoğulları ziyaretle ilgili; “Rabbim kardeşlerimize, vatanına, milletine ve dinine bağlı güzel bir gelecek nasip eylesin.” ifadesinde bulundu.


ELLER SEMAYA AÇILDI, DUALAR EDİLDİ
Elazığ Belediye Başkanı Şerifoğulları, Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman ile birlikte, Elazığ İl Müftülüğünün düzenlediği Miraç Kandili programına katıldı. İzzetpaşa Camisi'nde gerçekleştirilen ve Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan mevlid-i şerif programında eller semaya açıldı, dualar edildi, ilahiler okundu. Programın ardından Başkan Şerifoğulları, vatandaşların kandilini kutladı, çocuklarla bir araya gelerek yakından ilgilendi.