Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi kapsamında çalışmalarına devam ediyor. AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, AK Parti Elazığ İl Yönetim Kurulu, AK Parti Elazığ Kadın Kolları, AK Parti Elazığ Gençlik Kolları ve AK Parti Elazığ Merkez İlçe Teşkilatı Üyelerinin de eşlik ettiği Başkan Şerifoğulları, ilk olarak Elazığ İl Özel İdaresi bünyesinde hizmet veren personellerle bir araya geldi. Sabahın erken saatlerinde gerçekleşen programa, Elazığ İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş, Elazığ İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Okubay, Yol-İş 2 No'lu Şube Genel Sekreteri Ali Erdem de katıldı. 

 

“BİZLER, BELEDİYECİLİĞİ MİLLETE HİZMET KAPISI VE ŞEHRE DUYULAN AŞKIN ADI OLARAK GÖRÜYORUZ”

Personellere çalışmalarında kolaylıklar dileyen Başkan Şahin Şerifoğulları; “Bizler, 5 yıldır aziz şehrimizde sizlere hizmet etmenin gayreti içerisinde olduk. 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri'nden önce vadettiğimiz 100 projeyi hayata geçirebilmek için gayret sarfettik. Ekiplerimizle, Milletvekillerimizin katkıları ve kıymetli hemşehrilerimizin dualarıyla bu noktalara geldik. 5 yılın sonunda söz verdiğimiz projelerin %90’ının üzerinde gerçekleşme oranı ile sizlerin huzurundayız. Bizler, belediyeciliği millete hizmet kapısı ve şehre duyulan aşkın adı olarak görüyoruz. Bu anlamda altyapıdan üstyapıya, kültürden sanata ve her alanda şehrimizin kalkınmasına, dönüşümüne katkı sağlamak ve daha müreffeh ve yaşanabilir bir şehir haline getirebilmek için çalışmalarımızı yürüttük. Eser, hizmet ve gönül belediyeciliği ilkesini benimseyerek çalıştık. 31 Mart akşamına kadar kıymetli hemşehrilerimizle bir araya gelmeye devam ederek, yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatmayı sürdüreceğiz. Vatandaşlarımız bizleri aziz şehrimizin Şehrül Emin makamına yeniden layık görürse, ilk günkü aşkla yolumuza devam edeceğiz.” diye konuştu. 

 

MİLLETVEKİLİ KELEŞ; “SİZLERDEN, BAŞKANIMIZA DESTEK İSTİYORUZ”

İl Özel İdaresi ekiplerine çalışmaları için teşekkür eden AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş; “Geriye dönüp baktığımızda 5 yıllık dönem çok zordu. 2020 yılında deprem ve hemen ardından pandemi süreci yaşandı. Daha sonra 2023 yılında bir deprem daha yaşadık. Bu dönem içerisinde dahi bu hizmetleri yapabilmek büyük bir başarıdır. Bizler, emeğin arkasında duracağız. Bizim tek düşüncemiz Elazığ’a hizmet edebilmek. Belediye Başkanımızdan bu dönem için razıydık. Belediye Başkanımız önümüzdeki 5 yıl için çok daha güzel yatırımları şehrimize kazandıracaktır. Sizlerden, Başkanımıza destek istiyoruz.” dedi. 

 

BAHÇECİ; “SEÇİM SÜRECİ BİTENE KADAR SADECE ŞAHİN BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ”

Başkan Şahin Şerifoğulları ve beraberindeki heyet daha sonra, HİZMET-İŞ Elazığ Şube Başkanı Mustafa Bahçeci ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti. Sendika faaliyetleri üzerine istişarelerin gerçekleştiği ziyarette Başkan Şerifoğulları, Bahçeci ve yönetimine başarılar diledi.
Başkan Şerifoğulları’nı destekleyeceklerini belirten Sendika Başkanı Mustafa Bahçeci; “Seçim süreci bitene kadar bizler sadece Şahin Başkanımızın yanındayız. Belediye Başkanımız, şehrin Şehrül Emini'dir." ifadesinde bulundu.

 

DEMİRTAŞ; “BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Başkan Şahin Şerifoğulları ve Milletvekili Erol Keleş, Öz Sağlık-İş Sendikası Elazığ Şube Başkanı İrfan Demirtaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi. Başkan Şerifoğulları, misafirperverliklerinden ve hoşsohbetlerinden dolayı Demirtaş ve ekibine teşekkür ederken, sendika hakkında bilgiler veren Öz Sağlık-İş Sendikası Elazığ Şube Başkanı Sayın Demirtaş; “Dün olduğu gibi bugün de devletimizin istikbali için duruşumuzu sürdüreceğiz. Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na sendikamızı ziyaret ettiği için teşekkür ediyoruz.” dedi.

 

TEPE; “HER ZAMAN ŞAHİN BAŞKANIMIZIN YANINDA YER ALACAĞIZ”

Elazığ Belediye Başkanı Şerifoğulları ve beraberindeki heyet, Öz Orman-İş Sendikası Elazığ Şubesi’ni de ziyaret etti. Başkan Şerifoğulları, Sendika Başkanı Mustafa Tepe ve yönetimine faaliyetlerinde başarılar diledi. Başkan Şerifoğulları’nı ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Öz Orman-İş Sendikası Elazığ Şube Başkanı Tepe; “Kişi, sevdikleriyle birlikte olur ve biz de bugün Şahin Başkanımızla birlikteyiz. Hiç arkamıza bakmadan, her daim ve her zaman Şahin Başkanımızın yanında yer alacağız.” diye konuştu.

 

MEYDANOĞLU; “HARPUT, ŞAHİN ŞERİFOĞULLARI DÖNEMİNDE AYAĞA KALKTI”

Başkan Şerifoğulları, Milletvekili Keleş ve beraberindekiler son olarak, Ensar Vakfı Elazığ Şube Başkanı Alaattin Meydanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile buluştu. Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın Elazığ’a kazandırdığı yatırımların önemine değinen ve teşekkür eden Vakfın Elazığ Şube Başkanı Meydanoğlu; “Harput, Şahin Şerifoğulları döneminde ayağa kalktı. İl dışından gelen birinin Harput’a giderek gezebileceği, tarihi dokuyu görebileceği vizyon projeler hayata geçirildi. Hamdolsun Şahin Şerifoğulları işini yaptı. İkinci dönemi de emekleriyle hak etti. Bizler, Şahin Şerifoğulları’nın yanındayız. Bunu açıkça da ifade ediyoruz. Kendisinden memnunuz, emeklerine sağlık.” ifadesinde bulundu.