Dernek başkanı Gürkan Öztürk’ün ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda, şehrin geleceği ve gelişimi için önemli konular ele alındı.
Burada konuşma yapan Doç. Dr. Murat Aygen, Elazığ’ın potansiyelini en iyi şekilde değerlendirecek projelerini anlattı ve Çemişgezeklilerin desteklerini istedi. Aygen, "Elazığ için yapacak çok işimiz var. Tarihi dokusu, kültürü ve değerleriyle Çemişgezek'in her bir taşı, bizim için kıymetli. Onları koruyarak ve şehrimizi geleceğe taşıyarak, hep birlikte Elazığ'ı hak ettiği yere getireceğiz." dedi.
Gürkan Öztürk, MHP adayı Aygen'e derneklerine yaptığı ziyaretten ötürü teşekkür ederek, Çemişgezekliler olarak Doç. Dr. Murat Aygen’e başarılar diliyoruz.”diye konuştu.
Toplantının sonunda, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu ve şehrin kalkınması için yapılabilecek adımlar üzerine kapsamlı bir diyalog gerçekleşti.
Doç. Dr. Murat Aygen ve MHP Elazığ il yönetimi, dernek ziyaretlerini sürdürerek Elazığ'ın dört bir yanındaki vatandaşların talep ve önerilerini dinlemeye devam edeceklerini belirtti.

İLETİŞİM MERKEZİNDE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ
Milliyetçi Hareket Partisi  Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen, dün yoğun bir kalabalığın katılımıyla Seçim İletişim Merkezi'nde düzenlenen bir etkinlikte vatandaşlarla buluştu. Şehrin dört bir yanından gelen vatandaşlar, Aygen'in söylemlerine coşkuyla eşlik etti.
Doç. Dr. Aygen, şehrin geleceğine dair vizyonunu ve belediyecilik anlayışını anlatırken, çoğu zaman kalabalığın yoğun alkışları ile kesintiye uğradı. 
Doç. Dr. Aygen konuşmasında, şehrin altyapıdan eğitime, sosyal hizmetlerden ekonomik gelişime kadar birçok konuda yenilikçi adımlar atacaklarını ve Elazığ'ı modern bir şehir yapma hedefine vurgu yaptı. Ayrıca Aygen, geleneksel belediyecilik anlayışının ötesine geçmeyi ve şeffaf bir yönetim anlayışını benimsemeyi taahhüt etti.
Toplantıya katılan vatandaşlar, Aygen'in konuşmalarını dikkatle dinledi ve sorularını iletme fırsatı buldu. Etkinlik boyunca duyulan memnuniyet ve katılımcılardan gelen olumlu geri dönüşler, MHP'nin şehirdeki popülerliğinin bir göstergesi olarak değerlendirildi.