Esnaf Temsilcilerinin tam desteğini alan Başkan Şerifoğulları, Elazığ Pancar Ekicileri Kooperatifi Üyesi çiftçilerle de buluştu. Eski görkemine ve cazibesine kavuşabilmesi için gerçekleştirilen çalışmaların ardından yepyeni bir kimlik kazandırılan Tarihi Kapalı Çarşı’da Başkan Şerifoğulları’na, esnaflar ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.  

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 31 Mart Mahalli İdareler Seçim çalışmaları kapsamında yoğun temposunu sürdürüyor. Her gittiği yerde yoğun ilgi ile karşılanan Başkan Şerifoğullar, Elazığ Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği, Elektronikçiler, Fotoğrafçılar ve Saatçiler Odası, Fırıncılar Odası, Bakkallar ve Tekel Bayileri Odası, Kunduracılar Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Karma Odası temsilcilerini ziyaret ederken, Elazığ Pancar Ekicileri Kooperatifi'nde çiftçilerle ve Tarihi Kapalı Çarşı’da esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Başkan Şerifoğulları, Elazığ’a kazandırılan Mini Terminal’i de ziyaret etti. Önceki Dönem AK Parti Elazığ İl Başkanlarından Mahir Sönmez ile de bir araya gelen Başkan Şerifoğulları’na ziyaretlerinde AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm ve AK Parti Elazığ İl Yönetim Kurulu Üyeleri de eşlik etti. 

 

TURAN KURNAZ; “AÇIK VE NET BİR BİÇİMDE; ŞAHİN ŞERİFOĞULLARI’NIN YANINDAYIZ”

İlk olarak, Elazığ Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Turan Kurnaz ile bir araya gelen Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ile beraberindeki heyet, Başkan Kurnaz’a çalışmalarında başarı temennisinde bulundu. Odaların faaliyet gösterdiği yeni hizmet binasının esnaflara kazandırılmasında büyük pay sahibi olan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın her zaman yanında olduklarını ifade eden Turan Kurnaz; “Başkanımızın görevde olduğu 5 yılda yaptığı icraatları halkımız fazlasıyla biliyor. Açık ve net bir biçimde ifade etmek gerekirse; Şahin Şerifoğulları’nın yanındayız. Bunu bütün kamuoyu bilmektedir. Başkanımız, pandemide, deprem sürecinde her zaman bizlere destek olmuştur ve esnaflarımızın özel sorunlarında bile yanlarında olmuştur. Şahin Başkan kibirli olmayan, hizmet aşkı olan bir Başkan. Elazığ tek yumruk olmuş bir şekilde Şahin Başkanın yanındadır. Allah, Şahin Başkanımızı başımızdan eksik etmesin.” dedi. 

 

TÜRKOĞLU; “BAŞKANIMIZ, ELAZIĞ’DA 25 BİN ESNAFIN ABİLİĞİNİ YAPMIŞTIR”

Başkan Şerifoğulları daha sonra, Berberler ve Kuaförler Odası’nı ziyaret etti. Oda Başkanı Nizamettin Türkoğlu ile istişarelerde bulunan Başkan Şerifoğulları, çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Oda Başkanı Türkoğlu; “Başkanımız, Elazığ’da 25 bin esnafın abiliğini yapmıştır. Kendisi esnaflarımıza hizmet binası kazandırılması noktasında çok kıymetli destek vermiştir. Başkanımız odaları büyük bir sıkıntı ve dertten kurtardı. Kendilerine teşekkür ediyorum.” ifadesinde bulundu.
Başkan Şerifoğulları ve beraberindeki heyet ardından, Elektronikçiler, Fotoğrafçılar ve Saatçiler Odası Başkanı Mehmet Havabulut, Fırıncılar Odası Başkanı İlhan Yıldız, Bakkallar ve Tekel Bayileri Odası Başkanı Cebrail Top, Kunduracılar Odası Başkanı Ahmet Çelik ve Esnaf ve Sanatkarlar Karma Oda Başkanı Hakan Albayrak ile de bir araya gelerek talepleri dinledi, istişarelerde bulundu. 

BAŞKAN YILDIRIM, “GÖNÜLLERE GİRECEĞİZ VE 31 MART AKŞAMINA KADAR ÇALIŞACAĞIZ”

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve beraberindeki heyet daha sonra Elazığ Pancar Ekicileri Kooperatifi’ni ziyaret etti. Kooperatif Başkanı Ferudun Ergin, yönetimi ve çiftçileri ile bir araya gelen Başkan Şerifoğulları ve beraberindeki heyet alkışlarla karşılandı. Burada açıklamalarda bulunan AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım; “Sizlerle birlikte gece gündüz demeden, rehavete kapılmayacağız ve çalışacağız. En yüksek oyu almak için girmedik ev, sıkılmadık el bırakmayacağız. Gönüllere gireceğiz ve 31 Mart akşamına kadar çalışacağız. Sizlerle birlikte Elazığ’da; Başkanımızın, hepimizin, Partimizin ve Sayın Genel Başkanımızın yüzünü ağartacak çok yüksek bir oy alacağız inşallah. Elazığ bir bütündür ve her bir ferdi bizler için çok kıymetlidir.” dedi.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, “ELAZIĞ’IMIZI DAHA KALKINMIŞ BİR ŞEHİR HALİNE GETİRECEĞİZ”

Görev süresi boyunca hizmet belediyeciliğinin yanı sıra gönül belediyeciliği ilkesini de benimsediğini hatırlatan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ise “5 yıldır şehrimize hizmet etmenin gayreti içerisindeyiz. 2019 Yerel Seçimlerinden önce taahhüt ettiğimiz 11 Ana Başlıkta 100 Projeyi hayata geçirebilmek için amasız, fakatsız, lakinsiz, bütün felaketlere rağmen gayret sarfettik. Bugün geldiğimiz noktada vadettiğimiz projeleri %90’ının üzerinde bir gerçekleştirme oranıyla huzurunuzdayız. Hizmet belediyeciliğinin yanı sıra gönül belediyeciliği ile de sizlerin gönüllerine dokunup, dertlerinizle hemhal olabilmek için kapı kapı gezdik. Yapılan kamuoyu yoklamaları neticesinde Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bizleri aday olarak sizlerin huzuruna gönderdi. Biz de 31 Mart akşamına kadar gece gündüz demeden, İl Başkanımızın Başkanlığında, teşkilatlarımızla ve kıymetli hemşehrilerimizle birlikte cadde cadde, sokak sokak gezerek, Elazığ’ımıza dair nitelikli ve kıymetli projelerimizi vatandaşlarımızın beğenisine sunacağız. Sizlerin destek ve duasına ihtiyacımız var. Sizler bizlere güç veriyorsunuz. Allah’ın izniyle bu şehrin doğusu, batısı, kuzeyi ve güneyiyle, 10 ilçesi ve 9 beldesi ile birlikte şehrimizin tamamıyla Elazığ’ımızı daha kalkınmış bir şehir haline getirmek için sizlerle yol yürüyeceğiz. Bütün vatandaşlarımız açık yüreklilikle bizlere desteğini ifade ediyor. Sağ olun, var olun.” dedi.
Konuşmaların ardından Elazığ Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Ferudun Ergin, Başkan Şerifoğulları’na plaket takdim etti. 

 

MİNİ TERMİNAL ESNAFINDAN DA DESTEK

Başkan Şerifoğulları daha sonra, 11 Ana Başlıkta 100 Proje kapsamında yer alan ve toplam 7.500 metrekare alan üzerinde, 1.329 metrekare kapalı alana sahip olacak şekilde mevcut yerinde yeniden inşa edilerek kaliteli bir ulaşım ağının sağlandığı Mini Terminal’de esnaf ve vatandaşların misafiri oldu, kolaylıklar diledi. Şerifoğulları, samimi muhabbetleri ve destekleri için esnaflara teşekkür ederek; bol, bereketli kazançlar diledi. 

SÖNMEZ; “ŞEHİR BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NI SEVİYOR”

Başkan Şahin Şerifoğulları, önceki dönem AK Parti Elazığ İl Başkanlarından, İş İnsanı Mahir Sönmez ile de bir araya geldi. Başkan Şerifoğulları’na başarılar dileyen Sönmez; “Başkanımız, inşallah bir önceki dönemde aldıkları oyun kat be kat üzerinde oy alarak seçimi kazanacakdır. Bizler de elimizden geleni kendilerinin seçilmeleri için yapacağız. Şehir kendilerini seviyor. Allah yolunu, bahtını açık etsin.” dedi. Başkan Şerifoğulları da Sönmez’e destekleri için teşekkür etti. 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, TARİHİ KAPALI ÇARŞI’DA ESNAF VE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları son olarak, “Ticaret Doğduğu Sokaklara Dönüyor” projesi kapsamında tarihi dokusuna uygun olarak gerçekleştirilen çalışmaların ardından vatandaşlara ve başka illerden gelen misafirlere kaliteli hizmet sunmaya devam eden Tarihi Kapalı Çarşı’da esnaf ve vatandaşlarla buluştu.  Kapalı Çarşı esnafları ve vatandaşlar, Belediye Başkanı Şerifoğulları’na yoğun ilgi gösterdi. Esnaf ve vatandaşlar, Elazığ’da eser ve hizmet belediyeciliğinin en güzel örneklerini hayata geçiren Şerifoğulları’na desteklerini sunarken, Başkan Şerifoğulları kendilerine teşekkür etti