TFF 3. Lig 2. Grup’ta Teknik Direktör Bülent Yenihayat yönetiminde yükselişini sürdüren Bordo-Beyazlı Temsilcimiz 3Gen Holding Elazığspor, 13. hafta sonunda play-off potasına girmeyi başardı. Son 7 maçından 15 puan çıkaran Bordo-Beyazlılar’da şüphesiz başarının en büyük payı teknik direktör Bülent Yenihayat’a ait. Dünyaca ünlü Le Casa De Papel filminin başrolü Proföser’e atıfta bulunulan bir paylaşım yapan kulüp resmi sayfası başarılı hocanın takımın başında aldığı sonuçları tabloya aldı.


“ŞİMDİ KENETLENME ZAMANI”
Teknik Direktör Yenihayat da Hacettepe 1945 maçı sonrası değerlendirmelerde bulunarak, 7 maçta alınan 2.14 puan ortalamasına vurgu yaptı ve “şimdi kenetlenme zamanı” ifadelerine yer verdi. Tecrübeli çalıştırıcı maç sonu değerlendirmesinde; “Oynadığımız 7 maç özelinde, ilk yarısına en iyi başladığımız müsabaka bu maç oldu. Maça yoğun bir baskı ile başlayarak goller ve pozisyonlar bulduk. Devreyi 2-0 önde kapattık ve yararlanamadığımız birçok pozisyonumuz vardı.
2. yarı skorun verdiği avantaj ile biraz daha rölanti bir oyun oynadık fakat yine girdiğimiz ve değerlendiremediğimiz çok net pozisyonlarımız oldu. Oyunun genelinde oyuncularım bugün sahaya gerçek bir karakter ve mücadele gücü koydu, hepsine tek tek teşekkür ederim.
7 maçta 2.14 gibi bir puan ortalaması yakalayarak en alt sıradan play-off potasına bu hafta itibari ile girdik. Devreye kalan iki maçı da kazanarak girmek istiyoruz. Tribünde tek yürek olarak Şanlı Elazığspor taraftarlarına da teşekkür etmek istiyorum” dedi.