Elazığ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Meclis Başkanı Aydın Torgut ve Genel Sekreter Murat Çiçek, Türkiye Odalar Borsalar Birliği Oda-Borsa Meclis Üyeleri Bilgilendirme seminerine katıldılar

Oda-Borsa Meclis Üyeleri Bilgilendirme seminerinde konuşan Başkan Dumandağ; “Bu tür etkinlikler, sektör temsilcilerinin bir araya gelerek sektörün genel durumu, sorunları ve çözüm önerileri üzerine fikir alışverişi yapmalarını sağlar. Bu da sektörlerin daha sağlıklı ve güçlü bir yapıya kavuşmasına katkıda bulunur.” İfadelerini kullandı.

Ankara programına çerçevesinde bir dizi ziyaret programı da gerçekleştiren Elazığ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ve Meclis Başkanı Aydın Torgut,  Akparti MKYK Üyesi - Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz ve Akparti MKYK Üyesi - Akparti Siyasi ve Hukuk işleri Başkan Yardımcısı Ömer Serdar ve Akparti MKYK Üyesi 25. Ve 26. Dönem İstanbul Milletvekili Dr. Hasan Sert’i, Akparti Genel Merkezi’nde ziyaret ettiler.