31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için temaslarına devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, bu kez esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Elazığ’ın gelecek vizyonuna değer katan birbirinden kıymetli projeleri bir bir hayata geçirirken, gönül belediyeciliği ile Elazığlıların gönüllerinde de samimi bir yer edinen Başkan Şerifoğulları, ilk olarak Abdullahpaşa Mahallesi Semt Pazarı'nda esnafları ziyaret etti. 


“ALLAH, BAŞKANIMIZI BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN”
Esnaflar tarafından ilgi ile karşılanan Başkan Şerifoğulları, talep ve önerileri dinledi; bol ve bereketli kazançlar diledi. Başkan Şerifoğulları pazar alanındaki vatandaşlar tarafından da coşku ile karşılandı. Mahalli İdareler Seçimleri'nde Şahin Şerifoğulları’na olan desteklerini sürdüreceklerini ifade eden vatandaşlar, ilk 5 yıllık dönemde Başkan Şerifoğulları’nın Elazığ’a kazandırdığı yatırımlar için teşekkür etti. “Elazığ sizinle gurur duyuyor.” diyen vatandaşlar; “Allah Başkanımıza güç kuvvet versin, başımızdan eksik etmesin. Her gün Başkanımıza dua ediyoruz.” ifadelerinde bulundular. Vatandaşlarla tek tek sohbet eden ve taleplerini dinleyen Başkan Şahin Şerifoğulları, daha sonra Abdullahpaşa Mahallesi Nurullah Camii çevresinde faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti. 


ŞEHİTLER İÇİN KUR’AN-I KERİM TİLAVETİ OKUNDU
Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, daha sonra 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremde İstasyon Caddesi'ndeki apartmanın yıkılması sonucu şehit düşen Polis Memuru Halit Baydoğan’ın ailesini ziyaret etti. Ziyarette, şehit Polis Memuru Baydoğan ve bütün şehitler için Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualar okundu. 
Başkan Şerifoğulları’na ziyaretlerinde, AK Parti Elazığ Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver, AK Parti Elazığ İl Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Fethi Yılmaz, Ahmet Dağoğlu ve AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Yılmaz ve Abdullahpaşa Mahalle Muhtarı Yavuz Köse de eşlik etti. 


“BU KUTLU YOLDA YÜRÜRKEN EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ, HEMŞEHRİLERİMİZİN BİZLERE VERMİŞ OLDUĞU DESTEK”
Ziyaretlerle ilgili açıklamada bulunan Başkan Şerifoğulları; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle yeniden aday gösterilmemizin ardından aziz şehrimiz Elazığ’ımızda kıymetli hemşehrilerimiz ile bir araya gelmeye devam ediyoruz. Bugün ilk olarak Abdullahpaşa Mahallemizdeki Semt Pazarı'nda esnaflarımızla bir araya geldik, esnaflarımıza bol kazançlar diledik ve vatandaşlarımızın hayır dualarını aldık. Bizleri sevgi ve coşku karşılayan hem esnaflarımıza hem de hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum. Bu kutlu yolda yürürken en büyük gücümüz, hemşehrilerimizin bizlere vermiş olduğu destek. Bu desteklerle yolumuzda emin adımlarla ilerleyerek Elazığ’ın bugününü ve geleceğini şekillendirip vatandaşlarımızın yaşam kalitesine değer kazandırma ve insanı merkeze alan belediyecilik anlayışı hedefi doğrultusunda çalışmalarımıza devam edeceğiz inşallah. Göreve geldiğimiz 2019 yılından itibaren hiçbir zaman mahalle ayrımı gözetmeden ilk günkü aşkla, şehrimizin her köşesine hizmet götürmeye gayret ettik. Bundan sonra da inşallah hemşehrilerimizin güçlü destekleriyle, dualarıyla bir 5 yıl daha aziz şehrimizin her karış toprağına hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi.