Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Abdullahpaşa Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. 
31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında ilk günden itibaren sahada yoğun temposuna devam eden Başkan Şerifoğulları, AK Parti Elazığ Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver, teşkilat üyeleri ve Belediye Meclisi Üyesi Adayları'nın da katıldığı programda Abdullahpaşa Mahallesi sakinleri ile buluştu. Başkan Şerifoğulları, Hanifi Uygun’un ev sahipliğinde buluştuğu mahalle sakinlerinin taleplerini dinledi ve yerel seçimler için destek istedi.
KADIN KOLLARI BAŞKANI TÜVER; “BAŞKANIMIZ SÖZ VERDİĞİ PROJELERİN NEREDEYSE TAMAMINI GERÇEKLEŞTİRDİ”
Programda konuşan AK Parti Elazığ Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver; “Şahin Başkanımız 5 yıl önce taahhütlerde bulunmuştu. Kendileri söz verdiği projelerin neredeyse tamamını hayata geçirdi. Bizler de sizlerin karşısına gururla, alnımız ak bir şekilde çıkıyoruz.” dedi.
MUHTAR KÖSE; “BU KUTLU YOLDA, ŞAHİN BAŞKANIMIZIN DESTEKÇİSİYİZ”
Abdullahpaşa Mahalle Muhtarı ve Belediye Meclis Üyesi Adayı Yavuz Köse; “Bu kutlu yolda, Şahin Başkanımızın destekçisiyiz. Yeni dönemde vatandaşlarımızın oyuyla güçlü bir Başkan ve güçlü bir Belediye Meclisi ile birlikte Başkanımızın yanında olacağız.” diye konuştu.
BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI; “AZİZ ŞEHRİMİZE ÇOK KIYMETLİ YATIRIMLAR KAZANDIRDIK”
Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları da hayata geçirdiği yatırımları anlatarak, yeni dönemde gerçekleştireceği çalışmalarla ilgili vatandaşlara bilgi verdi, destek istedi. 
Başkan Şerifoğulları; “Abdullahpaşa Mahallemizdeki yeşil kuşak çalışmaları çok güzel oldu ve mahallemize çok yakıştı. Abdullahpaşa Mahallemizde kentsel dönüşüm kapsamında inşa ettiğimiz 2 bin 500 konut çok önemli. Spor tesisleri, yeşil alanlar, parklar, kütüphaneler gibi önemli eserlerimiz oldu ve şehrimizin her yerine dokunmaya çalıştık. En önemli işimiz, altyapı yenileme çalışmasıdır. 5 yıllık görev süremizde aziz şehrimize çok kıymetli yatırımlar kazandırdık. Yeni dönemde de sizlerin teveccühü ile göreve geldiğimizde, gerçek belediyecilik ilkesi doğrultusunda, eser ve hizmetlerimizi artırarak sürdüreceğiz.” dedi.