31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında temaslarına devam eden AK Parti Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, kapı kapı, hane hane gezip gönüllere girmeye devam ediyor. 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, SELÇUK VE KİP AİLESİNİN MİSAFİRİ OLDU
Başkan Şahin Şerifoğulları ilk olarak Mustafapaşa Mahallesi’nde, Selçuk ailesinin misafiri oldu. Başkan Şerifoğulları, ardından Yıldızbağları Mahallesi’nde ikamet eden Kip ailesi ile bir araya geldi. Ziyaretlerde Başkan Şerifoğulları vatandaşların taleplerini dinledi, yeni dönemde Elazığ’a kazandıracakları yatırımları anlattı ve yerel seçimler için destek istedi. Çocuklarla da yakından ilgilenen Şerifoğulları, hediyeler dağıttı. Şahin Şerifoğulları’nı evlerinde ağırlamaktan duydukları memnuniyeti ifade eden vatandaşlar ise 31 Mart’ta Başkan Şerifoğulları’na desteklerini sürdüreceklerini dile getirdi. 
Başkan Şerifoğulları’na AK Parti Elazığ Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver ve AK Parti Elazığ Merkez İlçe Başkanı Hasan Çalışkan da eşlik etti. 
Ziyaretlerle ilgili değerlendirmede bulunan AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şerifoğulları; “Bizler, 31 Mart akşamına kadar kapı kapı, hane hane gezeceğiz, aziz şehrimiz için yaptıklarımızı anlatarak gönüllerde yer edinmeye devam edeceğiz. Bizleri güler yüzleri, sevgi ve muhabbetleriyle evlerinde ağırlayan kıymetli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.
Başkan Şerifoğulları, AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş ile birlikte, Murat Yüngül, Selahattin Özsoy ve Kenan Altungök ile de bir araya geldi.