AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm ve AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Teşkilatının da eşlik ettiği Başkan Şerifoğulları, gençlerle bir araya geldi.


GENÇLERİN DE BAŞKANI, ŞAHİN ŞERİFOĞULLARI
Elazığ Belediye Başkanı Şerifoğulları, Fırat Üniversitesi’nde eğitim hayatlarına devam eden öğrencilerle buluşarak, Üniversite Kütüphanesi'nde ders çalışan gençlere çorba ikramında bulundu. Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz’ın da yer aldığı programda Başkan Şerifoğulları ve Milletvekili Keleş, gençlerle sohbet etti, taleplerini dinledi. Geleceğin teminatı gençlerle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Şerifoğulları; “Gençlerimize eğitim hayatlarında başarılar diliyorum. Donanımlı, nitelikli ve kıymetli gençlerimizin geleceğe emin adımlarla yürüdüklerini gördükçe, aziz şehrimiz Elazığ'ımızın ve ülkemizin geleceğinin parlak olduğunu anlıyoruz. Bütün genç kardeşlerime her alanda muvaffakiyetler diliyorum.” dedi.


BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NDAN TEBRİK
Öte yandan TFF 3. Lig 2. Grup’ta zirve mücadelesi veren Elazığspor’un, ikinci yarının ilk maçında evinde ağırladığı Amasyaspor FK’yı 2-1 mağlup etmesinin ardından açıklamalarda bulundu. Futbolcuları ve teknik heyeti 3 puan için tebrik eden Başkan Şerifoğulları; “Elazığspor’umuzun gerçek sahibi taraftarlarımızın desteği ile bu hafta rakibimiz karşısında sahadan 3 puanla ayrılmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Elazığspor camiası, bu şanlı armaya gönül veren herkes, mazisi şan ve şeref dolu olan Elazığspor’un zaferlerine bir yenisini daha eklediği için bizler gibi mutluluk duyuyor ve umut dolu. Elazığspor’umuz artık camiamızın güven duyduğu, herkesin sportif konuları konuştuğu, gelecek vizyonu olan, daha kurumsal ve profesyonel bakış açısına sahip bir kulüp olmayı başarmış durumda. 
Elazığspor bizim için bir sevda, bir aşk. Bordo-beyazlı temsilcimiz inşallah daha güzel başarılara imza atarak aziz şehrimizi, kıymetli hemşehrilerimizi sevindirmeye devam edecek.” ifadesinde bulundu.