Bu kapsamda ilimizde yapımına başlanan ve şehre önemli bir istihdam sağlayacak New Point projesini hayata geçiren M. Bulut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanları Mustafa Bulut ve Mehmet Bulut’u ziyaret eden Başkan Alan, bu projeyi ilimize kazandırdıklarından dolayı firma yetkililerine teşekkür etti.

 

BULUT: “İSTANBUL’DA GERÇEKLEŞTİRDİĞİMİZ TANITIM PROGRAMIMIZ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ”

2010 yılından beri konut ve yapı sektöründe faaliyet gösteren bir firma olarak başta TOKİ olmak üzere binden fazla projeyi hayata geçirerek istihdam ve ülke ekonomisine ciddi katkı sağladıklarını ifade eden M. Bulut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bulut,  Elazığ’da hayata geçirdikleri New Point projesi ile AVM,  Cadde Mağaza ve Ofis alanında şehri önemli bir yatırımla buluşturduklarını dile getirdi.

New Point projesinin geçtiğimiz gün İstanbul’da saygın firma ve markaların sahip ve üst düzey yöneticilerinin katıldığı görkemli bir programla lansmanını gerçekleştirdiklerini ifade eden M. Bulut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bulut, “Projemizin tanıtımını yaptığımız programımıza ciddi ve yoğun bir katılım oldu.  Türkiye'nin önde gelen perakende sektör temsilcilerine prestij projemizi tanıttık ve detaylarını güzel bir sunum eşliğinde anlattık.  New Point projemizi, önümüzdeki aylarda Milletvekillerimiz ve ilimiz yöneticileri de davet ederek Elazığ'da da tanıtıp iş dünyası ve markaların beğenisine sunacağız.” dedi.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan’ın  New Point uygulama sahasını  ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden M. Bulut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı   Mustafa Bulut, Başkan  Alan’ın her zaman yanlarında olmasından memnuniyet duyduklarını ifade etti.


  
BAŞKAN ALAN: “ELAZIĞ’A 3. OSB KURULACAK”

Elazığ’ın son yıllarda ekonomiye güç ve hayat veren birçok yeni fabrika ve işletmenin açılışına sahne olan ve her alanda gelişen bir şehir olarak öne çıktığını ifade eden Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, özellikle teşvikte 6. Bölge fırsatlarının en iyi şekilde değerlendirilmesi amacıyla çalışmalarını titizlikle yürüttüklerini dile getirdi.

Elazığ’ın ikinci Organize Sanayi Bölgesi olan TEKNOVA’da 115 parseli yatırımcılara teslim ettiklerini dile getiren Başkan Alan sırada Palu, Kovancılar ve Karakoçan ilçelerimize hitap edecek 3. OSB’nin olduğu müjdesini verdi.

 

BAŞKAN ALAN: “NEW POİTN PROJESİYLE ŞEHRİN YAŞAM STANDARLARI DEĞİŞECEĞİ GİBİ YÜZLERCE YENİ İSTİHDAM SAĞLANACAK”

 Kendilerinin sanayi sektörünü canlandırıp üretim ve istihdama katkı sunmaya gayret ederken,  ilimizin saygın firması olan M. Bulut İnşaat’ın da Elazığ’a ilimize çok değerli  ve gurur projeleri kazandırmaya devam ettiğini ifade eden Başkan Alan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Bu güne kadar yapı sektöründe bir saygın bir marka haline gelen ve bu özelliklerinden dolayı tercih sebebi olan M. Bulut İnşaat’ın değerli yönetim kurulu Başkanları Sn. Mustafa Bulut ve Sn. Mehmet Bulut beyefendilerin bugün misafiri olduk.

Bugüne kadar ilimizde gerçekleştirdiği prestij projelerle, saygın ve güçlü bir yapı firması olarak öne çıkan M. Bulut İnşaat, şehrimizin yaşam standartlarını değiştiren ve yepyeni bir bakış açısı getiren bir projeyi daha hayata geçirmenin tatlı heyecanını yaşıyor. 

22 bin metrekare alanda Elazığ’ın karma kullanımlı en büyük alışveriş merkezi olacak New Point projesi, 110 adet mağazayı bünyesinde barındıracak.

Bu projeyi,  ilimize kazandıracağı prestij yanında hem inşaat aşamasında hem de tamamlanıp hizmete açıldıktan sonra tedarikçilerle birlikte binlerce yeni istihdam sağlayacak olması yönüyle de özellikle önemsiyor ve çok değerli buluyoruz.

Şehrimizin yaşam standartları yanına vizyonuna da önemli katkılar sağlayacak bu özel ve prestijli projenin, ilimiz ekonomisine ciddi anlamda katkı sağlayacağını ünlü markaların burada yer kiralama arzu, istek ve heyecanlarından da görüyorum.

Ben bu projenin ilimize kazandırılmasından dolayı M. Bulut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanları Mustafa Bulut ve Mehmet Bulut’a çok teşekkür ediyorum.

Bu projede olduğu gibi hayata geçirecekleri tüm projelerde hem Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası olarak hem de şahsım ve yönetim kurulu olarak yanlarında ve destekçileri olduğumuzu iletiyor başarılarının devamını diliyorum.”