Zaferin Ardından Şerifoğulları Elazığlılara Seslendi

İkinci kez Elazığ Belediye Başkanı seçilen Şahin Şerifoğulları'nın zaferini binlerce kişi coşkuyla kutladı. Ak Parti Elazığ Belediye Başkanlığı'nı 4. Kez üst üste Şahin Şerifoğulları ile kazanırken Cumhuriyet Meydanı'nda binlerce partili bu zafere ortak oldu

GÜNCEL - 01-04-2024 00:29

Zaferin Ardından Şerifoğulları Elazığlılara Seslendi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları yaptığı konuşmada “ Sizlerin desteği ve dualarıyla gerçekleşen büyük bir zaferin coşkusunu yaşıyoruz. Bu zafer Elazığ’ımızın zaferidir. Bu başarı geleceğimizin zaferidir. Bu zafer, birlik ve beraberliğimizin zaferidir. Bugün aziz şehrimizin zaferini kutluyoruz. Bu zafer, birlikte çalışmanın, ortak hedeflere doğru ilerlemenin ve geleceğe olan inancımızın bir ifadesidir. Bu zafer beş yıldır ortaya koyduğumuz samimiyetin, emeğin ve bu şehrin yarınlarına dair kurduğumuz hayallerin ve bu hayalleri bir bir gerçekleştirmiş olmanın ifadesidir” dedi Ve elbette bizlere yeniden bu aziz şehre hizmetkar olma görevini veren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a sonsuz şükranlarımı arz ediyorum. Seçim çalışmalarımızın başladığı günden itibaren şahsıma ve partime destek ve teveccühlerini esirgemeyen aziz hemşehrilerim başta olmak üzere, birlikte omuz omuza çalıştığımız, sayın milletvekillerimize, Sayın İl Başkanımıza, Sayın merkez İlçe Başkanımıza, Sayın Kadın kolları Başkanımıza, Sayın Gençlik Kolları Başkanımıza, belediye meclis üyelerimiz ve adaylarımıza, sandık kurullarımızda görevli üyelerimiz ve müşahitlerimize, kısaca  birlikte yürümekten ömrümün sonuna dek onur duyacağım teşkilatımızın her kademesinde bulunan tüm dava ve yol arkadaşlarıma, sivil toplum kuruluşlarımızın değerli başkan ve üyelerine, muhtarlarımıza, esnaflarımıza, maddi ve manevi olarak yanımızda olan tüm gönül dostlarımıza, kıymetli basın mensuplarımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Belediye Başkanlığı seçiminde birlikte yarıştığımız diğer partilerin adaylarına da teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Zaferin Ardından Şerifoğulları Elazığlılara Seslendi

Şerifoğulları “Belediyeciliğin gerçek adresi olan AK Partimizin vizyonundan aldığımız ilhamla, Yeni Yüzyılda Elazığ Vizyonu ile kentsel dönüşümden altyapıya, istihdam ve kalkınmadan ulaşıma, çevresel yatırımlardan tarih ve medeniyetimizin ihyasına, sosyal projelerden kadınlarımıza, yarınlarımızın teminatı gençlerimize ve çocuklarımıza yönelik insanımızı merkeze alan projelerimizle yeniden ilk günkü aşk ve heyecanla yola revan oluyoruz.  Beş yıl önce bu şehre ve siz kıymetli hemşehrilerimize verdiğimiz sözleri bir bir tutmuş olmanın huzuruyla seçim süreci boyunca şehrimizin her mahallesinde, her sokağında sizlerle bir araya geldik. Rabbime hamdolsun ki kapılarına ve gönül hanelerine konuk olduğumuz her bir hemşehrimiz bizleri muhabbetle ağırladılar, dualarıyla uğurladılar. Her bir hemşehrimizle ahdimiz var, bizi biz yapan birlik, beraberlik ve kardeşlik bağlarımızla bu aziz şehri şanına yakışır bir geleceğe hazırlayacağız. Şimdi, Yeni Yüzyılda Elazığ Vizyonu ile bir kez daha şehrimiz için çok daha güzel bir hikaye yazma zamanı diyoruz. Şimdi her zamankinden daha fazla çalışma zamanı diyoruz. İnsanımızın huzur ve güven içinde yaşadığı bir şehir için, Bu şehirde yaşayan her bir vatandaşımıza adil bir hizmet sunmak için Kalkınmış, bölgesinde lider konuma yükselmiş bir Elazığ için değerleriyle güçlü bir Elazığ için ve elbette kadim medeniyetimizin ihyası için aşkla çalışmaya devam edeceğiz. Birlikte yürüyecek daha çok yolumuz ve şehrimize kazandıracağımız nice hayallerimiz var” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Fırat Üniversitesi İle İl Özel İdaresi Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı

Fırat Üniversitesi İle İl Özel İdaresi Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı

29-04-2024 - GÜNCEL

Başkan Alan: “Elazığ, Hem Ekonomi Hem de Kültür-Sanatta Önemli Bir Konumda”

Başkan Alan: “Elazığ, Hem Ekonomi Hem de Kültür-Sanatta Önemli Bir Konumda”

26-04-2024 - GÜNCEL

Bilim Treni Havelsan Ekspresi’nin Bu Defaki Durağı Fırat Üniversitesi Oldu

Bilim Treni Havelsan Ekspresi’nin Bu Defaki Durağı Fırat Üniversitesi Oldu

26-04-2024 - GÜNCEL

Köylerde ilaçlama çalışmaları başladı

Köylerde ilaçlama çalışmaları başladı

25-04-2024 - GÜNCEL

TÜYAP 2024'te Arslanlı Alçı Rüzgarı

TÜYAP 2024'te Arslanlı Alçı Rüzgarı

23-04-2024 - GÜNCEL