Yeniden Refah Partisi İl Teşkilatı Gezin ve Bermaz’da Vatandaşla Buluştu

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Teşkilat Gezin Köyü ve Bermaz Ovası’nda vatandaşla buluştu.

GÜNCEL - 10-08-2022 14:16

Yeniden Refah Partisi İl Teşkilatı Gezin ve Bermaz’da Vatandaşla Buluştu

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Teşkilatı, Bölge Koordinatörü Av. İbrahim Gök ve İl Başkanı Erhun Karakuş’un da katılımıyla Gezin Köyü ve Bermaz Ovası’nı ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Yeniden Refah Partisi olarak sadece seçim zamanı değil geçim zamanı da halkımızla her daim iç içe olmaya devam edeceğiz, diyen İl Başkanı Av. Erhun Karakuş: “Bu hafta Gezin köyümüz ve Bermaz Ovası’ndaki  esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya gelerek projelerimizi anlatıp bölge halkının sorunlarını dinledi. Ziyaretimiz esnasında Gezin Köy Muhtarı Turgut Eroğlu, köyün çözülmesi gereken acil sorunlarının olduğunu ve ilgili makamlara defalarca müracaat etmelerine rağmen bir sonuç alamadıklarını, bu sebeple mağdur olduklarını anlattı. Burada TOKİ’nin köy evleri yaptığını ve su ihtiyacını karşılamak amacıyla da C5 denilen plastik bir maddeden su deposu yaptığını öğrendik. Bu su deposu hem hava şartlarına uygun değil hem de su sızdırması nedeniyle vatandaşa sorun olmuş durumda. Vatandaşlarımız sızdırmadan dolayı oluşan su kaybını da kendilerinin ödediklerini söylediler. Dolayısıyla acilen bu su deposunun yer altında ve betonarmeden yapılması gerektiğini ilgili mercilere defalarca taşımalarına rağmen bir sonuç alamadıklarını dert yandılar” şeklinde konuştu.

“PERSONEL TALEBİ KARŞILANMIYOR”
İl Başkanı Av. Erhun Karakuş, yaz aylarında artan nüfustan dolayı Gezin’de personel sıkıntısı yaşandığını belirterek: “Muhtarımız, gezin nüfusunun yaz aylarında 25 bine ulaştığını ve 5 personel ile bu nüfusa hizmet verilemeyeceğini söyledi. Muhtarlık bünyesindeki 5 personel ile köy halkının sorunlarına yetişmek mümkün değil. Gezin Köy muhtarlığına ilave personel verilmesi konusunda ilgili makamlara müracaat edilmiş lakin bununla ilgilide bir sonuç ne yazık ki alınamamış” dedi.

“TÜRKİYE’NİN MİLLİ GÖRÜŞ ZİHNİYETLİ BİR YÖNETİME İHTİYACI VAR”
Bermaz Ovası köy grup yolundaki şantiyenin ödenek yokluğundan kapatılması da ayrı bir sıkıntı, diyen İl Başkanı Karakuş, açıklamasında son olarak: “Biz Yeniden Refah Partisi olarak Türkiye’nin geleceğine hazırlanıyoruz. Partimizin tabiri caizse mutfağında profesörlerden ve akademisyenlerden oluşan çalışma grubumuz projeler üretiyor. Projelerimizin başlangıcı olarak yıllık 150 milyar dolar arasında kaynak üretecek proje kitabımız hazır. Tamamen öz kaynaklarımızla oluşturacağımız bu projeleri tek bir kuruş borç almadan, milletimiz sırtına vergi borcu yüklemeden, faiz borcu yüklemeden gerçekleştireceğiz. Tıpkı rahmetli hocamız gibi denk bütçeyi kuracak havuz sistemine geçeceğiz. Bizler gittiğimiz her yerde geçmişteki hizmetlerinden dolayı hocamızı rahmetle yâd eden vatandaşlarımızla karşılaşıyoruz ve diyoruz ki bu toplum birinci Erbakan trenini kaçırdı. Hep birlikte ikinci Erbakan trenini kaçırmayalım gelin hep birlikte ülkemizi Yeniden Refahla bu darboğaz dan birlikte çıkartalım. Ülkemizin Millî Görüş zihniyetli bir yönetime her zamankinden daha fazla ihtiyaç duymaktadır bizler Yeniden Refah Partisi'ni hem yerel hem de merkezi yönetimde hep birlikte iktidara taşımak zorundayız” ifadelerine yer verdi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Başkan Alan, Palu ve Kovancılar Belediye Başkanlarını Ziyaret Etti

Başkan Alan, Palu ve Kovancılar Belediye Başkanlarını Ziyaret Etti

17-04-2024 - GÜNCEL

Malatya'da Deprem

Malatya'da Deprem

17-04-2024 - GÜNCEL

Prof. Dr. Yasemin Açık ‘Kadın Kurucular 100’  Listesinde 9. Sıraya Yükseldi

Prof. Dr. Yasemin Açık ‘Kadın Kurucular 100’ Listesinde 9. Sıraya Yükseldi

17-04-2024 - GÜNCEL

İl Genel Meclisi Nisan Ayı Toplantıları Başladı

İl Genel Meclisi Nisan Ayı Toplantıları Başladı

16-04-2024 - GÜNCEL

Başkan Şerifoğulları, Belediye Personeli İle Bayramlaştı

Başkan Şerifoğulları, Belediye Personeli İle Bayramlaştı

15-04-2024 - GÜNCEL