GÜNCEL
Giriş Tarihi : 05-09-2022 16:02

Elazığ Belediyesi’nden Ücretsiz KPSS Tekrar Dersleri

Elazığ Belediyesi eğitime verdiği önemle gençlere yönelik hizmetlerini sürdürüyor.

Elazığ Belediyesi’nden Ücretsiz KPSS Tekrar Dersleri

Bu kapsamda Elazığ Belediyesi, Kamu Personeli Seçme Sınavı’na hazırlanan memur adayları için 06-12 Eylül tarihleri arasında Elazığ Belediyesi Bünyamin Eroğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde ücretsiz KPSS Genel Tekrar Programı düzenleyecek.

UYGULAMALI SORU ÇÖZÜMLERİ İLE PRATİK YAPILACAK

Elazığ Belediyesi ve PEGEM Akademi iş birliği ile düzenlenecek olan eğitim programında öğrencilere KPSS Genel Kültür, Genel Yetenek ve Eğitim Bilimleri alanlarında hızlandırılmış bir eğitim programı verilecek. Sınavda dikkat edilmesi gereken unsurların anlatılacağı programda öğrenciler ayrıca uygulamalı olarak soru çözümleri ile pratik yapma fırsatı bulacak.

BİR HAFTA DEVAM EDECEK

Hızlandırılmış genel tekrar programında 6 Eylül Salı Çağdaş Türk Tarihi,  7 Eylül Çarşamba günü Genel Tarih ve İnkılap Tarihi, 8 Eylül Perşembe günü Gelişim Psikolojisi ve Öğrenme Psikolojisi, 9 Eylül Cuma günü rehberlik ve ÖYT, 10 Eylül Cumartesi günü Anayasa ve Ölçme, 11 Eylül Pazar günü ise Türkçe ve Coğrafya dersleri verilecek.

12 Eylül Pazartesi günü gerçekleştirilecek Matematik dersi ise PEGEM Akademi binasında gerçekleştirilecek.

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Gençlerin geleceklerine yön verecekleri KPSS öncesi onların yanında olmak amacıyla hazırladığımız ücretsiz tekrar programlarına tüm öğrencilerimizi 6-12 Eylül tarihlerinde davet ediyoruz.” denildi.

AdminAdmin