Hüda Par Genel Başkan Yardımcısı Şahin Elazığ'da

HÜDA PAR Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Şahin bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Elazığ`a geldi. Bu kapsamda İl Başkanlığı ile birlikte merkeze bağlı köylerden Koparuşağı köyünü ziyaret etti. Köyde olan sorun ve sıkıntıları yerinde inceleyen Şahin, daha sonra köy sakinleri ile buluştu.

SİYASET - 21-08-2022 23:27

Hüda Par Genel Başkan Yardımcısı Şahin Elazığ'da

Başta Genel Başkanları olmak üzere HÜDA PAR`ın tüm kadroları ile birlikte sahada olduklarını, halkın sorun, talep ve sıkıntılarını sahada gözlemlediklerini belirten HÜDA PAR Seçim İşlerinden Sorumlu  Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Şahin,“ Elazığımıza geldik. Alacakaya`ya bağlı köylere, Palu İlçesine, Elazığ Merkez ve Köylerine ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Halkın sorunlarını dinliyoruz. Şu anda bulunduğumuz Koparuşağı köyü olsun diğer köylerde de gözlemlediğimiz sorunların başında köylerde genç yok. Çünkü gençlik köyünde bir gelecek göremiyor.  Eli iş tutan genç köyünü bırakıyor ve gurbet ellere gitmek zorunda kalıyor. Çünkü köylerimiz üreten değil, artık tüketen bir konuma gelmiş durumdadır. Sütü, eti, yumurtayı köylü artık gidip şehirden getiriyor. Her platformda ‘üretim ekonomisi’ diyen iktidarın bu söyleminin karşılığını köylerde maalesef göremedik.” dedi.

Vatandaşların HÜDA PAR`ın seçimde takınacağı tavır hakkında sorduğu soruya cevap veren Şahin,“ Partimiz HÜDA PAR  seçime tek başına giriyormuşçasına Haziran 2023 seçimlerine çok yoğun bir şekilde sahada çalışmalarına devam ediyor. Mevcut ittifaklar içerisinde partimizin almış olduğu bir karar mevcut değildir. Hiçbir ittifaka angaje olmuş değiliz. Ancak şu anlama da gelmesin. HÜDA PAR değişen Cumhurbaşkanlığı sistemine paralel olarak ittifak seçeneğini de güçlü bir şekilde değerlendirmektedir. Bir ittifak arayışı içerisinde değiliz ancak bir ittifak teklifi geldiğinde yetkili kurumlarımızla hızlı bir şekilde değerlendirip karara bağlayacağız. Yapacağımız ittifakta kazan kazan tarzında olacaktır. Ben inanıyorum ki HÜDA PAR 2023 seçimlerinde en doğru kararı alacaktır. Mecliste temsil kabiliyetini yakalayabilecek bir kararla yoluna devam edecektir. Bu nedenden dolayı gezdiğimiz yerlerde vatandaşlarımızın HÜDA PAR`a olan ihtiyacını gördük. HÜDA PAR`ın mecliste olması konusunda çok ciddi bir beklenti söz konusudur. İnşallah partimizde bu beklentiyi karşılayacaktır.” dedi.

HÜDA PAR Seçim İşlerinden Sorumlu  Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Şahin ve beraberindeki heyet köy halkını ziyaretleri sonrası köyden ayrıldılar.  

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Muhtar Taner Er: Bir Dönem Daha Desteklerinizi Bekliyorum

Muhtar Taner Er: Bir Dönem Daha Desteklerinizi Bekliyorum

19-03-2024 - SİYASET

TRT Haber’den CHP ve Gürsel Erol Hakkında Dikkat Çeken Analiz

TRT Haber’den CHP ve Gürsel Erol Hakkında Dikkat Çeken Analiz

18-03-2024 - SİYASET