GÜNCEL
Giriş Tarihi : 12-09-2022 12:14

Ağın'da BSK Asfalt Çalışması Tamamlandı

Elazığ İl Özel İdaresi, merkez ve ilçelere bağlı köylerde BSK asfaltlama çalışmalarını aralıksız bir şekilde devam ettiriyor. Elazığ İl Özel İdaresi ekipleri Ağın ilçesi Saraycık Köyü yolunda başlattığı asfaltlama çalışmalarını tamamlayarak, hizmete açtı.

Ağın'da BSK Asfalt Çalışması Tamamlandı

Elazığ İl Özel İdaresi, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri Ağın ilçesi Saraycık Köyü yolunda başlattığı BSK asfaltlama çalışmalarını tamamladı.  Elazığ İl Özel İdaresi ekipleri Saraycık Köyü yolunda 1750 metre uzunluğunda 6 metre genişliğinde gerçekleştirdiği BSK asfaltlama çalışmasını tamamlayarak yolu hizmete sundu.
Elazığ İl Özel İdaresi’nden yapılan açıklamada yatırım programı çerçevesinde başlatılan BSK asfaltlama çalışmalarının aralıksız bir şekilde devam ettiği belirtilerek, “Şehrimizin yol ağının niteliğini daha da yükselterek vatandaşlarımızın ulaşımını kolaylaştırmak üzere başlattığımız BSK asfaltlama çalışmalarını şehrin farklı bölgelerinde devam ettirmekteyiz. Geçtiğimiz günlerde yapılan çalışmalar kapsamında merkez ve ilçelere bağlı 30 köy yolunda BSK asfaltlama çalışması Karayolları yol ağına kadar tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulmuştu. Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerimizin Ağın ilçesi Saraycık Köyü yolunda başlattığı BSK asfaltlama çalışmaları ise tamamlandı.” denildi.
 

AdminAdmin