CHP’yi Zora Sokacak İddialar mı Geliyor?

Geçtiğimiz günlerde rozeti bizzat Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Ak Parti Genel Merkez’inde takılan 2 dönem CHP İl Başkanlığı yapan Mustafa Ünsal Karetepe’nin açıklamaları dikkat çekti. 

SİYASET - 25-08-2022 22:05

CHP’yi Zora Sokacak İddialar mı Geliyor?

Ak Parti Elazığ İl Başkanlığı binasında çeşitli partilerden Ak Parti’ye katılan vatandaşlar için düzenlenen etkinlikte konuşan Mustafa Ünsan Karatepe dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

İlerleyen günlerde önemli açıklamalarda bulunacağını belirten Karatepe: “Benim konuşacak çok şeyim var, çok dertliyim. Bu dertlerimin hepsini de ilerleyen zamanlarda anlatacağız. Bunları anlattığımızda Elazığlılar böyle şeyler varmış da şimdiye kadar haberdar olmamışız diyecekler. Bu doğruları yalancı söylerse inanmaz ama ev sahibi söylediğinde inanacaklar” dedi.

Karatepe’nin “Beni bizzat Cumhurbaşkanı Erdoğan arayarak Elazığ’a git siyaset yap talimatı verdi” demesi ve ardından anlatacaklarım var çıkışında bulunması Elazığ’da ilerleyen günlerde siyasetin nabzının artacağının da sinyalini verdi.  

Karatepe’nin CHP’nin içinden gelmesi, uzun uzun yıllar CHP’de siyaset yapması ve “bu doğruları yalancı söylese inanmaz ama ev sahibi söylediğinde inanacaklar” demesi ise akıllara ilerleyen günlerde CHP’yi ülke ve Elazığ gündeminde zora sokacak iddiaların gündeme gelebileceği ihtimalini getirdi.
 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Muhtar Taner Er: Bir Dönem Daha Desteklerinizi Bekliyorum

Muhtar Taner Er: Bir Dönem Daha Desteklerinizi Bekliyorum

19-03-2024 - SİYASET

TRT Haber’den CHP ve Gürsel Erol Hakkında Dikkat Çeken Analiz

TRT Haber’den CHP ve Gürsel Erol Hakkında Dikkat Çeken Analiz

18-03-2024 - SİYASET