Başkan Şerifoğulları’na Yoğun İlgi

Kapı kapı, hane hane gezerek geçtiğimiz 5 yılda Elazığ’a değer katan yatırımları ve yeni dönemde hayata geçireceği nitelikli projeleri anlatan Elazığ Belediye Başkanı ve AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, gittiği her yerde vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılanıyor, yoğun ilgi ve destek görmeye devam ediyor.

GÜNCEL - 14-03-2024 14:48

Başkan Şerifoğulları’na Yoğun İlgi

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için yoğun temposunu sürdüren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hasan Çalışkan ve teşkilat mensupları ile birlikte, ziyaretlerine devam etti.  
BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, ELAZIĞ VALİLİĞİ’NDE
Başkan Şerifoğulları ilk olarak Elazığ Valiliği'ne bağlı birim müdürleri ve kurum çalışanları ile bir araya geldi. Şerifoğulları, geçmiş 5 yıllık dönemde gerçekleştirdiği ve yeni dönemde hayata geçireceği çalışmaları anlatarak destek istedi, talepleri dinledi. 
BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, ESNAF VE VATANDAŞLARLA BULUŞTU
Şahin Şerifoğulları, esnaf ve vatandaşlarla da buluşmayı sürdürüyor. Bu kapsamda Şehit İdris Doğan Caddesi’nde faaliyet gösteren esnaflarla buluşan ve vatandaşlarla bir araya gelen Şerifoğulları, talepleri dinledi. Esnaf ve vatandaşlar, yeni dönemde Başkan Şerifoğulları’na destek olmayı sürdüreceklerini ifade ederek ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.  
AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şerifoğulları, AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ile birlikte, Belediye Meclis Üyesi Adayları ile bir araya gelerek istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.
BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, COŞKUYLA KARŞILANDI
Elazığ Belediye Başkanı Şerifoğulları, ziyaret ettiği her yerde yoğun ilgi ve destek görmeye devam ediyor. Cumhuriyet Mahallesi’nde ikamet eden Fehmi Aydoğdu’nun ev sahipliğinde vatandaşlarla buluşan Şerifoğulları, mahalle sakinleri tarafından coşkuyla karşılandı. 
BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI; “YENİ DÖNEMDE ÇOK DAHA İDDİALI PROJELERİMİZLE YİNE, YENİDEN ELAZIĞ’IN HİZMETİNDE OLACAĞIZ”
Yeni dönemde Elazığ’a değer katacak projelerini yatırıma dönüştürmeyi hedefleyen AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları; “Gerçek belediyecilik anlayışıyla 5 yılda aziz şehrimizin her köşesine dokunduk, her alanda yatırımlarımız oldu ve Elazığ’ın dönüşümüne katkı sunduk. Kapı kapı, hane hane gezerek 5 yılda yaptığımız çalışmalarımızı ve yeni dönemde hayata geçireceğimiz projelerimizi anlatıyoruz. 11 ana başlıkta şehrimize katkı sunacak çok önemli projelerimizi açıklamıştık. Bu projelerimizin arasında, 2 bin dükkanın bulunacağı yeni bir Sanayi Sitesi yapacağız. Esnafımız daha konforlu bir yerde hizmet verecek. Hazardağlı, Medical Park kavşaklarına battı-çıktı projelerimiz olacak. Kentsel ve yerinde dönüşümü çok önemsiyoruz. Şehrimizin yapı sotukunu yenileme adına mahallelerimizde kentsel dönüşüm çalışmalarımız olacak. Gazi Caddesi’nde sokak sağlıklaştırma çalışmalarımızla birlikte yayalaştırma projemizi hayata geçireceğiz. Oto kiralamacı esnaflarımız için yeni bir site kuracağız ve hepsini tek çatı altında toplayacağız. Lisanslı depoculuk projemiz ile üreticimizin yanında olacağız. Bizleri en fazla heyecanlandıran projelerden birkaç tanesi, Karayolları ve Orman Bölge Müdürlüklerinin taşınmasıdır. Bunu gerçekleştirdiğimizde Stadyum ile Valilik arasındaki alanı Kültür Park'a dahil ederek şehir merkezinde Millet Bahçesi'ni hayata geçireceğiz.  Yeni dönemde çok daha iddialı projelerimizle yine, yeniden Elazığ’ın hizmetinde olacağız. Biz, sevdalısı olduğumuz bu aziz şehre 5 yıl boyunca hizmet etmenin onurunu yaşadık. Önümüzdeki dönem de kıymetli hemşehrilerimizin teveccühleri ile 5 yıl boyunca, Elazığ’ı bölgede lider il konumuna taşıyacak yatırımlarımızla, eser ve hizmet belediyeciliğini bütün şehre ilmek ilmek işleyeceğiz. Bizlere gönül kapılarını açan, güler yüz ve hoşsohbetle bizleri ağırlayan hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Başkan Alan: “Elazığ, Hem Ekonomi Hem de Kültür-Sanatta Önemli Bir Konumda”

Başkan Alan: “Elazığ, Hem Ekonomi Hem de Kültür-Sanatta Önemli Bir Konumda”

26-04-2024 - GÜNCEL

Bilim Treni Havelsan Ekspresi’nin Bu Defaki Durağı Fırat Üniversitesi Oldu

Bilim Treni Havelsan Ekspresi’nin Bu Defaki Durağı Fırat Üniversitesi Oldu

26-04-2024 - GÜNCEL

Köylerde ilaçlama çalışmaları başladı

Köylerde ilaçlama çalışmaları başladı

25-04-2024 - GÜNCEL

TÜYAP 2024'te Arslanlı Alçı Rüzgarı

TÜYAP 2024'te Arslanlı Alçı Rüzgarı

23-04-2024 - GÜNCEL

Meteorolojiden Elazığ’a Sıcaklık Uyarısı

Meteorolojiden Elazığ’a Sıcaklık Uyarısı

23-04-2024 - GÜNCEL