Başkan Şerifoğulları, Yoğun Temposunu Sürdürüyor

31 Mart Yerel Seçimleri için temaslarını sürdüren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, ara vermeden yoğun temposuna devam etti.

SİYASET - 02-02-2024 13:55

Başkan Şerifoğulları, Yoğun Temposunu Sürdürüyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Başkan Şerifoğulları, AK Parti Elazığ İl Yönetim Kurulu, AK Parti Elazığ Kadın Kolları Yönetim Kurulu, AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ve AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte, çeşitli temaslarda bulundu.

İlk olarak Tapu ve Kadastro 16. Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret eden Başkan Şerifoğulları, Tapu ve Kadastro Elazığ 16. Bölge Müdürü Mahir Tuncer ve kurum çalışanları ile bir araya gelerek, kolaylıklar diledi. Ardından, Türk Telekom Elazığ İl Müdürlüğü’nde İl Müdürü Kubilay Tozlu ve kurum çalışanlarını ziyaret ederek, misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Şahin Şerifoğulları daha sonra Elazığ Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mustafa Yavuztürk ve kurum çalışanlarını ziyaret etti. 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, ESNAF VE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Elazığ Belediye Başkanı Şerifoğulları ve beraberindeki heyet, Kazım Karabekir Caddesi’nde faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti. Vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Şerifoğulları, yoğun ilgi ile karşılandı. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren esnaf ve vatandaşlar, yeni dönem için de Şahin Şerifoğulları’na destek olmaya devam edeceklerini belirtti. Taksici esnafları ise deprem ve pandemi sürecinde Başkan Şerifoğulları’nın kendilerine önemli destekler sağladığını ifade etti. Başkan Şerifoğulları ise; “Bizleri samimi muhabbetleri ile karşılayan esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.” ifadesinde bulundu.

 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, DOĞU GARAJI’NDA

Doğu Garajı’ndaki esnafları da ziyaret eden Başkan Şerifoğulları, şoförlerin ve vatandaşların misafiri oldu. Esnaflara bol ve bereketli kazançlar dileyen Başkan Şahin Şerifoğulları, samimi karşılama ve destekleri için de vatandaşlara teşekkür etti. Şerifoğulları’na ziyaretinde, Elazığ Şoförler Odası Başkanı Şevket Toraman da eşlik etti.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, SERBEST HARİTA MÜHENDİSLERİNİN TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Elazığ Belediye Başkanı Şerifoğulları, Harita Kadastro Mühendisleri Odası Başkanı İbrahim Aktaş ve Elazığ’da faaliyet gösteren serbest harita mühendisleri ile de bir araya geldi. Odaya bağlı serbest harita mühendislerinin taleplerini dinleyen Başkan Şerifoğulları, heyet ile bir dizi istişarelerde bulundu. Oda faaliyetleri hakkında bilgiler veren Harita Kadastro Mühendisleri Odası Başkanı Aktaş, Başkan Şerifoğulları’na başarılar diledi.

 

“AMACIMIZ, ŞEHRİMİZİ DAHA MÜREFFEH ŞEHİRLER ARASINDA ÖN SIRALARA TAŞIYABİLMEKTİR”

Oda Başkanı İbrahim Aktaş ve Odaya bağlı serbest harita mühendisleri ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade eden Elazığ Belediye Başkanı Şerifoğulları; “Toplantımızda, şehirciliğin en temel unsuru olan haritalama ve buna ek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Ortak paydamız, sevdamız Elazığ’ımız için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Bizler, 2019 Yerel Seçimlerinden sonra göreve başladığımız ilk andan itibaren, taahhüt ettiğimiz projelerimizi hayata geçirebilmek adına çalışmalarımızı hızlı bir şekilde başlattık. Görev süremizin birinci yılı dolmadan Elazığ’ın en büyük afetlerinden olan deprem felaketi ile karşı karşıya geldik. Depremin ardından şehrimizin 3 bölgesinde rezerv alanlarda konutlar inşa edildi. Ayrıca belki de Türkiye’de görülmemiş şekilde afet konutları çalışmalarının yanı sıra kentsel dönüşüm çalışmaları da başlatıldı. Bir çok mahallemizin kentsel dönüşümle birlikte dönüşümünü sağladık.

 

Şu an altında bulunduğumuz Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezimiz, şehrimizin uzun yıllardır hayali olan bir projeydi. Allah’a hamdolsun inşa ettiğimiz Fuar ve Kongre Merkezimizin şehrimizin STK’larına hizmet noktasında çok büyük katkı sağladığını görüyor ve bundan memnun oluyoruz. Ayrıca ilerleyen dönemlerde gerçekleştirilecek olan fuarlarla, şehrimizin ekonomisine de katkı sağlanmış olacak. Elazığ’a kazandırdığımız diğer yatırımlarımızı da görev süremiz boyunca hayata geçirdik. 31 Mart akşamına kadar kapı kapı gezerek, 5 yıllık süreçte yaptığımız icraatları anlatacağız. Şehrimize değer katacak projelerimizi de sizlerin beğenisine sunacağız. Seçimin hemen ardından hiçbir bahanenin ardına sığınmadan projelerimizi birer birer hayata geçireceğiz. Amacımız, şehrimizi daha müreffeh şehirler arasında ön sıralara taşıyabilmektir. Bu anlamda sizlerin desteği, duası bizler için çok önemli.” diye konuştu.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, İLAHİYAT VAKFI’NI ZİYARET ETTİ

Başkan Şerifoğulları, İlahiyat Vakfı’nı ziyaret etti. Ziyarete, Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Elazığ İl Müftüsü İrfan Üstündağ ve akademisyenler de katıldı. Fırat Üniversitesi İlahiyat Fakültesi akademisyenlerinin organize ettiği programda emeği geçenlere teşekkür eden Başkan Şerifoğulları; “Misafirperverliklerinden ve hoşsohbetlerinden dolayı kıymetli eğitimcilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Milletvekili Açıkkapı: “Elazığ’ımıza Yönelik Yeni Projeler İçin Çalışmaya Devam Edeceğiz”

Milletvekili Açıkkapı: “Elazığ’ımıza Yönelik Yeni Projeler İçin Çalışmaya Devam Edeceğiz”

25-04-2024 - SİYASET

Milletvekili Açıkkapı: “Elazığ’ımıza Yönelik Yeni Projeler İçin Çalışmaya Devam Edeceğiz”

Milletvekili Açıkkapı: “Elazığ’ımıza Yönelik Yeni Projeler İçin Çalışmaya Devam Edeceğiz”

25-04-2024 - SİYASET

Milletvekili Erol: 'Haklar Hukuki Çerçevede Aranmalıdır'

Milletvekili Erol: 'Haklar Hukuki Çerçevede Aranmalıdır'

17-04-2024 - SİYASET

AK Parti’de Bayramlaşma Programı Düzenlendi

AK Parti’de Bayramlaşma Programı Düzenlendi

12-04-2024 - SİYASET

Gürsel Erol’dan Ramazan Bayramı Mesajı

Gürsel Erol’dan Ramazan Bayramı Mesajı

07-04-2024 - SİYASET