Başkan Şerifoğulları, şehitlerimizin aileleriyle buluştu

Elazığ’daki ziyaretlerine ara vermeden devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Şehit Polis Burhan Gatfar ve Şehit Polis Hüseyin Göral’ın aileleriyle bir araya geldi. Şehitlik makamının, mertebelerin en yücesi olduğunu ifade eden Başkan Şerifoğulları; “Mensubu olmaktan gurur duyduğumuz gazi Türk milletinin ve ülkemizin, mevcudiyetini devam ettirebilmesinde, gözlerini kırpmadan hayatlarını hiçe sayarak mücadele eden kahraman şehitlerimizin aziz hatıraları mevcut.” dedi.

GÜNCEL - 05-02-2024 15:02

Başkan Şerifoğulları, şehitlerimizin aileleriyle buluştu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında temaslarını hafta sonu da sürdürdü. Başkan Şerifoğulları’na, AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, AK Parti Elazığ Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver, AK Parti Elazığ İl Yönetim Kurulu, AK Parti Elazığ Kadın Kolları Yönetim Kurulu, AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Yönetim Kurulu ve AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri de eşlik etti.


BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, KAHRAMAN POLİS ŞEHİT GATFAR’IN AİLESİ İLE BULUŞTU
Başkan Şahin Şerifoğulları, Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ve beraberindeki heyet ile birlikte ilk olarak, 2015 tarihinde Batman’da terör örgütü ile çıkan çatışmada şehit düşen Kahraman Polis Memuru Şehit Burhan Gatfar’ın ailesini ziyaret etti. 


ŞEHİTLERİMİZ İÇİN KUR’AN-I KERİM TİLAVETİ VE DUALAR OKUNDU 
Başkan Şerifoğulları ve heyet ardından, 15 Temmuz 2016’da darbe girişiminin yaşandığı gece, görev yaptığı Gölbaşı Özel Harekât Daire Başkanlığı'nda hain teröristler tarafından şehit edilen Özel Harekât Polisi Hüseyin Göral’ın ailesi ile bir araya geldi. 
Ziyaretlerde, başta Şehit Gatfar ve Şehit Göral olmak üzere bütün şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualar okundu, şehitlerimiz rahmetle anıldı. Başkan Şerifoğulları şehit ailelerine, üzerinde Ay-Yıldız teması bulunan Kur’an-ı Kerim takdim etti. 

 


BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI; “ŞEHİTLİK BİZİM İÇİN MERTEBELERİN EN YÜCESİDİR”
Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları; “Mensubu olmaktan gurur duyduğumuz gazi Türk milletinin ve ülkemizin, mevcudiyetini devam ettirebilmesinde, gözlerini kırpmadan hayatlarını hiçe sayarak mücadele eden kahraman şehitlerimizin aziz hatıraları mevcut. Mehmetçiklerimizin yurt içinde ve yurt dışında yazdıkları kahramanlık destanları ile iftihar ederken, devlet ve millet olarak varlığımızın ve geleceğimizin adeta birer nişanesinin, toprağa verdiğimiz aziz şehitlerimiz olduğu bilincindeyiz. Şehitlik bizim için, mertebelerin en yücesidir. Bütün şehitlerimizin hatıralarını, inşallah ilelebet yaşatacağız. Bütün şehitlerimizin mekânları cennet, makamları ali olsun. 
Rabbim, milletimizi ve vatanımızı geleceğe güvenle taşımak ve korumak için görev yapan polislerimizi, askerlerimizi, korucularımızı, tüm güvenlik görevlilerimizi esirgesin ve korusun.” dedi.


ELAZIĞSPOR, GALİBİYET SERİSİNİ SÜRDÜRÜYOR
Öte yandan Başkan Şahin Şerifoğulları, TFF 3. Lig 2. Grup'ta Elazığ’da sahne alan Elazığspor-Turgutluspor mücadelesini tribünden takip ederek, bordo-beyazlılara güç verdi. Kritik maçta Ege Ekibi Turgutluspor'u 2-1 mağlup ederek ve üst üste 4. galibiyetini alan temsilcimiz, puanını da 31’e yükseltti. 
Galibiyetin ardından teknik heyet ve futbolcuları alkışlayan Başkan Şerifoğulları; “Turgutluspor karşısında 2-1’lik skorla galip gelen Elazığspor'umuzun futbolcularını ve teknik heyetini tebrik ediyorum.” dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Başkan Alan: “Elazığ, Hem Ekonomi Hem de Kültür-Sanatta Önemli Bir Konumda”

Başkan Alan: “Elazığ, Hem Ekonomi Hem de Kültür-Sanatta Önemli Bir Konumda”

26-04-2024 - GÜNCEL

Bilim Treni Havelsan Ekspresi’nin Bu Defaki Durağı Fırat Üniversitesi Oldu

Bilim Treni Havelsan Ekspresi’nin Bu Defaki Durağı Fırat Üniversitesi Oldu

26-04-2024 - GÜNCEL

Köylerde ilaçlama çalışmaları başladı

Köylerde ilaçlama çalışmaları başladı

25-04-2024 - GÜNCEL

TÜYAP 2024'te Arslanlı Alçı Rüzgarı

TÜYAP 2024'te Arslanlı Alçı Rüzgarı

23-04-2024 - GÜNCEL

Meteorolojiden Elazığ’a Sıcaklık Uyarısı

Meteorolojiden Elazığ’a Sıcaklık Uyarısı

23-04-2024 - GÜNCEL