Başkan Şerifoğulları; 'Ortak Sevdamız Elazığ İçin, Çalışmaya Devam Edeceğiz'

Hem Elazığ’da, hem de Ankara’da temaslarını sürdüren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları; “Güçlü ve büyük Türkiye yolunda ortak paydamız, sevdamız, Elazığ’ımız için; hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

GÜNCEL - 01-02-2024 15:40

Başkan Şerifoğulları; 'Ortak Sevdamız Elazığ İçin, Çalışmaya Devam Edeceğiz'

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 31 Mart İdari Seçimleri için hem Elazığ’da, hem de Ankara’da temaslarına devam ediyor.

HEYET, “TURİSTİK VAN GÖLÜ EKSPRESİ” İLE ALAKALI TALEPLERİ İLETTİ

Başkan Şerifoğulları, başkent temasları kapsamında TCDD Genel Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Başkan Şerifoğulları’nın yanı sıra, AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekili Semih Işıkver ve Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanı Yunus Bal’ın da yer aldığı programda heyet, TCDD Genel Müdürlüğü yetkilileri ile istişarelerde bulundu.

Başkan Şahin Şerifoğulları; “Cumhur ittifakı olarak Elazığ’ımızın turizmi için tarihi önem taşıyan, “Turistik Van Gölü Ekspresi” ile alakalı TCDD Genel Müdürlüğümüzü ziyaret ettik. Genel Müdürümüze ve ekibine yakın ilgilerinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz.” ifadesinde bulundu.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ’NÜ ZİYARET ETTİ

Elazığ Belediye Başkanı Şerifoğulları, Elazığ temasları kapsamında Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, AK Parti Elazığ İl Yönetim Kurulu, AK Parti Elazığ Kadın Kolları Yönetim Kurulu, AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Yönetim Kurulu ve AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyelerinin de eşlik ettiği Başkan Şerifoğulları, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Cahit Polat ve kurum personeli ile bir araya gelerek, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, HÜRRİYET CADDESİ’NDE ESNAF VE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Elazığ Belediye Başkanı Şerifoğulları, AK Parti İl Başkanı Yıldırım ve heyet ardından, Hürriyet Caddesi’nde faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederek, vatandaşlarla da bir araya geldi.

Elazığ Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Turan Kurnaz’ın da eşlik ettiği Başkan Şerioğulları, ilgi ile karşılandı.

Esnaf ve vatandaşlar, Başkan Şerifoğulları’na destek vermeye devam edeceklerini söyledi. Vatandaşlara tatlı ikram eden Başkan Şahin Şerifoğulları; “Bizleri sevgi, muhabbet ve destekleri ile karşılayan hemşehrilerime teşekkür ediyor, esnaflarımıza bol ve bereketli kazançlar diliyorum.” dedi. Öte yandan Elazığ Belediye Başkanı Şerifoğulları ve beraberindeki heyet, AK Parti Kovancılar İlçe Başkanı Rıdvan Koç'un, yeni doğan kızı Gamze Umay ve AK Parti Palu İlçe Gençlik Kolları Başkanı Savaş Cirit'in, yeni doğan oğlu Ömer Asil için hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, ASRİAD’I ZİYARET ETTİ

Başkan Şerifoğulları, Asrın İş Adamları Derneği (ASRİAD) Elazığ Şube Başkanı Erkan Demir ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile de bir araya geldi.

Dernek hakkında istişarelerin gerçekleştiği buluşmada Başkan Şahin Şerifoğulları talepleri de dinledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten ASRİAD Elazığ Şube Başkanı Demir; “Başkanımıza, çıktığı seçim sürecinde başarılar diliyoruz.” dedi.

 

“ELAZIĞ VE 6 ŞUBAT DEPREMLERİ İLE PANDEMİ SÜRECİNE RAĞMEN BAHANE ÜRETMEDİK, ÇOK ÇALIŞTIK”

Görev sürelerindeki 5 yıl içerisinde Elazığ ve 6 Şubat depremleri ile pandemi sürecinin yaşanmasına rağmen durmadan çalıştıklarını ifade eden Başkan Şerifoğulları; “2019 Yerel Seçimlerinden önce şehrimizi, alt yapıdan üst yapıya, kültürden sanata, eğitimden sanayiye kadar her alanda kalkındırma adına 11 Ana Başlıkta 100 Proje hazırladık. Bu projelerimizi sizlerin beğenisine sunarak göreve başladığımız ilk günden itibaren taahhütlerimizi yerine getirebilmek adına çok çalıştık. Önce Elazığ depremi yaşadık. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları, Sayın Bakanlarımız ve yerelde bizlerin gayretleriyle 19 bin hasarlı konut yerine 25 bin adet konut inşa edildi. İnşa edilen afet konutlarının yanı sıra şehrimizde ilk kez kentsel dönüşüm çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Depremin yaralarını sarmaya çalışırken pandemi sürecini yaşadık. Akabinde asrın felaketi dediğimiz 6 Şubat depremlerini yaşadık. İlk 5 yılımız, afetlerle mücadele etmekle geçti ama biz bu süreçte verdiğimiz taahhütleri hayata geçirebilme adına hiçbir bahanenin ardına sığınmadık. Milletvekillerimiz, teşkilatlarımız, ekibimiz ve STK’larımızla birlikte çalışarak söz verdiğimiz projelerin %90’ını ve 5 yıl boyunca şehrimizin talepleri neticesinde oluşan 23 projemizi yatırıma çevirdik. 31 Mart akşamına kadar hayata geçirdiğimiz yatırımlarımızı tek tek vatandaşlarımızla buluşarak anlatacağız. Bundan sonraki süreçte de kıymetli hemşehrilerimizin teveccühleri ile ikinci 5 yılımızda, Elazığ’ımızı kalkınmış, gelişmiş, bölgede lider konuma getirebilecek projelerimizi Aziz Şehrimize kazandırmak için gayret edeceğiz. Güçlü ve büyük Türkiye yolunda ortak paydamız, sevdamız, Elazığ’ımız için; hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

 

 

 

 

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Başkan Alan: “Elazığ, Hem Ekonomi Hem de Kültür-Sanatta Önemli Bir Konumda”

Başkan Alan: “Elazığ, Hem Ekonomi Hem de Kültür-Sanatta Önemli Bir Konumda”

26-04-2024 - GÜNCEL

Bilim Treni Havelsan Ekspresi’nin Bu Defaki Durağı Fırat Üniversitesi Oldu

Bilim Treni Havelsan Ekspresi’nin Bu Defaki Durağı Fırat Üniversitesi Oldu

26-04-2024 - GÜNCEL

Köylerde ilaçlama çalışmaları başladı

Köylerde ilaçlama çalışmaları başladı

25-04-2024 - GÜNCEL

TÜYAP 2024'te Arslanlı Alçı Rüzgarı

TÜYAP 2024'te Arslanlı Alçı Rüzgarı

23-04-2024 - GÜNCEL

Meteorolojiden Elazığ’a Sıcaklık Uyarısı

Meteorolojiden Elazığ’a Sıcaklık Uyarısı

23-04-2024 - GÜNCEL