AÜB Tanıtım ve Tercih Fuarı, Fırat Üniversitesi Ev Sahipliğinde Elazığ’da Gerçekleştirildi

Anadolu Üniversiteler Birliği (AÜB) tarafından 11 ilde düzenlenen Üniversite Tanıtım ve Tercih Fuarı’nın altıncısı Fırat Üniversitesi ev sahipliğinde Elazığ’da gerçekleştirildi. 

EĞİTİM - 18-05-2023 14:59

AÜB Tanıtım ve Tercih Fuarı, Fırat Üniversitesi Ev Sahipliğinde Elazığ’da Gerçekleştirildi

Fırat Üniversitesi Kültür Park’ta düzenlenen fuarın açılışına; Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ, Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet BİBER, Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif BİLGİNOĞLU, İnönü Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abdulkadir BAHARÇİÇEK, Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Orhan GÜNDÜZ, Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bilal ÜSTÜNDAĞ, Prof. Dr. Soner ÖZGEN, Prof. Dr. Mehmet YILMAZ, Genel Sekreter Prof. Dr. Sinan AKPINAR ile akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı. 

16 Üniversitenin tanıtım standı açtığı fuarın açılışında konuşan Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ, fuarın düzenlenmesinde emeği geçenlere ve diğer illerden Elazığ’a gelen katılımcı üniversitelerin temsilcilerine teşekkür etti. Rektör GÖKTAŞ ayrıca Fırat Üniversitesi’nin bölge için önemli bir üniversite olduğunun da altını çizerek üniversitenin başarılarını anlattı. 

Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu ise diğer illerden Elazığ’a gelen misafirlere Elazığ’ın önemli değerlerini anlattı ve başarılar diledi. 

Konuşmalarının ardından Üniversite Tanıtım ve Tercih Fuarı’nın davetliler tarafından açılış kurdelesi kesilerek, üniversiteler tarafından kurulan stantlar ziyaret edildi.

Programda ayrıca Fırat Üniversitesi’nde bulunan Fakülteler de stant kurarak, tanıtımlarını yaptı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
A Kalem Kurs Merkezi Büyüyor

A Kalem Kurs Merkezi Büyüyor

07-03-2024 - EĞİTİM

Yazılım ve Bilişim Enstitüsü İle Yeni Bölümlerin Açılması Gündemde

Yazılım ve Bilişim Enstitüsü İle Yeni Bölümlerin Açılması Gündemde

16-02-2024 - EĞİTİM