ZİVER HOLDİNG’DEN SOMA'YA BÜYÜK YATIRIM
Cumhuriyetimizin 100. Yılında ülkemizin kalkınması için büyük milli projeler üreten ve başarılı çalışmalara imza atmaya devam eden ZİVER Holding, yeni yatırımlara yönelerek bünyesindeki araç filosunu güçlendiriyor. İstihdam alanında ve iş gücü olarak gücüne güç katmaya devam eden Ziver Holding, büyümeye devam ediyor. 
Ziver Holding, ülkemizde başarılı çalışmaları gerçekleştirirken bir yenisini de Soma’da gerçekleştiriyor. Ziver Holding, Manisa’nın Soma ilçesinde 300 araç, iş makinesi ve maden kamyonunu bünyesine katarak yaklaşık 500 kişiye istihdam sağlayacak kömür işletmeciliği sektöründe büyük bir yatırım ile büyümeye devam ediyor.
Ülkemizin önde gelen kuruluşlarından ZİVER Holding, yeni yatırımlarla büyüyerek ülke ekonomisine de önemli ölçüde katkıda bulunuyor. Ülke genelinde istihdam alanında yeni projelere imza atmaya devam eden ve hizmet noktasında adından söz ettiren ZİVER Holding, Manisa Soma’da 300 araç ve iş makinesi ile maden kamyonunu bünyesine katarak ve yaklaşık 500 kişi ek istihdam sağlayarak kömür işletmeciliği sektöründe büyük bir yatırıma başlıyor.  Cumhuriyetimizin 100. Yılında ülkemizin kalkınması için büyük milli projeler üreten ve başarılı çalışmalara imza atmaya devam eden ZİVER Holding bir yandan da yeni yatırımlara ve bünyesindeki araç filosunu güçlendirerek gücüne güç katmaya devam ediyor. 


“ELAZIĞLI OLARAK ÜLKEME VE MEMLEKETİME HİZMET ETMEKTEN SON DERECE MUTLUYUM” 
Yeni yatırımlar ile istihdama ve iş dünyasına büyük destek sağladıklarını ifade eden Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci; “İş sahalarının ve bünyesinde bulundurdukları sektörlerin istihdama büyük katkı sağlıyoruz. Ziver Holding olarak ülkemizdeki her bir vatandaşa gerekli hizmeti vermek, ülkemizin ekonomisine katkı sağlamak, istihdama katkı sağlamak bizim için son derece önemli bir husustur. Bir Elazığlı olarak ülkeme ve memleketime hizmet etmekten son derece mutluyum. Ziver Holding, kurulduğu günden bugüne büyüme zaman oranıyla emsallerinin çok üstünde bir performans göstererek, öncelikle tohumlarının atıldığı bölgede ve daha sonra tüm Türkiye’de örnek teşkil eden yatırımlara imza atmaktadır” dedi.