28 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilen ve Recep Tayyip Erdoğan’ın zaferiyle sonuçlanan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından Birlik Vakfı Elazığ Şube Başkanı Eray Şimşek bir kutlama mesajı yayımladı. Şimşek mesajında milli ve manevi duygulara değinerek, “Milletimiz milli ve yerli olmayanlara fırsat vermemiştir” dedi. Eray Şimşek’in mesajı şöyle;

“EN GÜZEL CEVABI VERDİK”
“Vatanımız ve milletimiz için 28 Mayıs 2023 seçimleri hayati önem taşımaktaydı. Çünkü bu seçim yüzyıllardır Haçlı ruhunun maddi ve manevi taarruzuna maruz kalmış olan milletimiz için önem taşımaktaydı. Bu seçim sebebiyle küresel emperyalist güçler taarruza geçmiş, karalama kampanyalarını, manipülasyonlarını, kirli pazarlıklarını, karanlık oyunlarını sahneye sürmüşlerdi. Ama milletimiz bunların farkındaydı. 28 Mayıs seçimi ile bunlara en güzel cevabı verdik. Topyekün emperyalist güçler ve onların iç oyuncuları bilsinler ki: Milletimiz milli ve manevi değerlerine bağlı, milli ve yerli olanı tercih etmiştir, edecektir. 


“ABD’NİN FETÖ’NÜN, PKK’NIN GÜDÜMÜNDE OLANLAR SEÇİLMEDİ”
Kurucular Kurulu üyemiz, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 21 yıldır olduğu gibi yine başarıyla çıkmıştır. Millete ve devlete olan hizmetlerine devam edecek, vesayetçilere, mandacılara, milli ve yerli olmayanlara, milletin maddi ve manevi değerlerine sahip çıkmayanlara, aile düşmanlarına, Ayasofya’yı tekrar müze yapacağız diyenlere imkan ve fırsat verilmemiştir. Milletimiz küresel güçlerin, ABD’nin, FETÖ’nün, PKK’nın güdümünde olanları seçmemiştir. Milletimiz düşman oklarının kime, nereye atıldığını bilmekte, düşmanını tanımaktadır. Teşekkürler Türkiye, Teşekkürler Elazığ…”