24 Kasım öğretmen günü dolayısıyla Elazığ’da özel bir eğitim kurumu tarafından “Şehit Öğretmenlerimiz “ adlı sergi açıldı. Elysium AVM’de açılan sergide, şehit öğretmenlerin fotoğrafları ve biyografilerine yer verildi.

Eğitimci Eralp Sarıkamış, serginin amacından bahsederek: “24 Kasım öğretmenler günü dolayısıyla şehit öğretmenlerimizi anmak ve bir farkındalık yapmak amacıyla Şehit Öğretmenlerimiz sergisini açtık.” dedi.

Milli Eğitim Şube Müdürü Münür Yıldız ise serginin kendisini duygulandırdığını ifade ederek: “Şehit öğretmenler anısına düzenlenen sergide bulunuyoruz. Ben ilk göreve atandığımda 2 öğretmen arkadaşımla Temel eğitim kurslarına katılmıştık. Şuanda o arkadaşlarımın da resimleri burada yer alıyor. 22 Nisan 1996’da şehit oldular. Bu duyguyla, ilk önce hiç öğretmenler gününü kutlayamayan öğretmenlerimizin, öğretmenler gününü kutluyorum.” dedi.

Şehit öğretmenleri rahmetle anan Elazığ Özel Öğretim ve Muhtelif Kursları Derneği Başkanı Veli Aksu ise sergide emeği geçenlere teşekkür etti.