Gürsel Erol, Elazığ’da 40 yıl aranın ardından CHP’nin çıkardığı ilk milletvekili olarak büyük bir siyasi başarı ortaya koymuş, bununla da yetinmeyip, gerek Elazığ’da gerekse de mecliste yaptığı çalışmalarla Elazığlıların gönlünde önemli bir yer edinmişti.
Siyaseten muhalefete alışkın olmayan Elazığlılar, mecliste “Elazığ da Elazığ” diye bağıran bir milletvekili kazanmanın verdiği mutlulukla bugün Vekil Erol’u nerede görse sevgisini göstermekten bir an olsun geri durmuyor. Milletvekili Erol’da her fırsatta bu sevgiyi karşılıksız bırakmayacağını ve Elazığ için çalışmaktan geri durmayacağını dile getiriyor.


“ELAZIĞLI BAKAN, KALKINMADA PİLOT İL, OKULLAR, ZİYARETLER”
Seçildiği günden beridir bir an olsun durmadan büyük bir siyasi çaba ortaya koyan Milletvekili Erol’un bu çabası da asla karşılıksız kalmıyor. Ortaya koyulan özveri sonucunda şehir kimi zaman 30 milletvekilinden oluşan bir heyeti ağırladı kimi zaman genel başkan ve yardımcılarını. Öyle ki CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Elazığ ziyareti, Elazığlıyım vurgusu Gürsel Erol’un çabasının bir sonucu olarak görülüyor. Bunlara ek olarak şehrin sorunlarını partisinin politikası haline getirecek kadar sahaya ve sorunlara hakim olan Erol, Elazığ’ı kalkınmada öncelikli pilot il yaptıracak kadar da ağırlığını ortaya koyabiliyor. Erol’un bu çabaları sadece sloganlardan ibaret de değil. Milletvekili Erol’un bu çabalarının en somut kazanımı ise CHP’li büyükşehir belediyelerinin Elazığ’a yaptıracağı okullar olarak dikkat çekiyor.



İL TEŞKİLATINDAN TAM UYUM
Erol’un bu siyasi atağında hiç şüphesiz eksik kalacak tek yan ise uyumsuz bir il teşkilatı olabilirdi ancak öyle olmadı. CHP Elazığ İl Teşkilatı Av. Coşkun Çağlar Duran öncülüğünde Milletvekili Erol’un siyasi başarısı ve yoğun temposuna tam uyum sağladı.


“41 GÜNDE 41 MAHALLE”
CHP Elazığ İl Başkanlığı Elazığ’da gezilmedik mahalle ve dinlenmedik çözüm bırakmamak adına ve sorunların yerinde tespit edilmesi, vatandaşların talep ve beklentilerinin dinlenerek yerinde çözüm üretilebilmesi amacıyla önemli bir çalışma başlattı. Şu ana kadar Abdullahpaşa, Salıbaba, Akpınar, Aksaray mahallelerine gerçekleştirilen ziyaretler yoğun ilgiyle karşılandı.



CHP İL TEŞKİLATI TÜM SORUNLARA HAKİM
Mahalle ziyaretleri öncesinde Av. Çağlar Duran öncülüğünde birçok ilçe, köy ve beldeyi ziyaret eden il teşkilatı, mahalle ziyaretlerini tamamlamasının ardından detaylı bir rapora da ulaşmış olacak. Şehrin tamamında kendilerine iletilen sorun ve talepleri kalem kalem not eden Av. Coşkun Çağlar Duran, bu kapsamda hazırlanacak detaylı bir raporu Gürsel Erol ve parti genel merkezine iletecek.