GÜNCEL
Giriş Tarihi : 27-03-2023 16:43

Prof. Dr. Çoban, 'Elazığ'ın Kurtuluşu İletişim Merkezi'ni Hizmete Açtı

MHP Elazığ Milletvekili aday adayı Prof. Dr. Bilal Çoban, valilik binası karşısında Seçim İletişim Merkezi'ni yoğun bir katılımla hizmete açtı

Prof. Dr. Çoban, 'Elazığ'ın Kurtuluşu İletişim Merkezi'ni Hizmete Açtı

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban, Valilik binası karşısında ‘Elazığ’ın Kurtuluşu İletişim Merkezi’ni hizmete açtı. ÇOBAN:

YÜZLERCE PROJEYLE KARŞINIZA GELDİM VE SİYASET KURUMUNDAN DESTEK İSTEDİM

Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen açılışta konuşan Hazar Stratejik Araştırmalar Merkezi Başkanı Prof. Dr. Bilal Çoban, “İnsanlar yaptıkları kadar yapmadıklarından da sorumludur. Hiçbir şeye gözümü kapatmadım. Hiçbir gün hiçbir konuyu görmezden gelmedim. Varsa bir problem masaya yatırdım, arkadaşlarımı topladım, istişare ettim ve bu şehir için en doğru kararı alarak, bunu bazen raporlandırarak bazen projelendirerek bazen bir basın açıklamasıyla hep masaya bir şeylerle geldim, hep karşınızda oldum ve çözüm istedim. Çözüm istediğim konular içerisinde yüzlerce bu şehrin gençlerini ilgilendiren, bu şehrin kadınlarını ilgilendiren, çocuklarını, engellilerini, yaşlılarını ilgilendiren yüzlerce projeyle karşınıza geldim ve siyaset kurumundan destek istedim” ifadelerini kullandı.

ÇOBAN: BÜTÜN PROBLEMLERİNİZİ BİLİYORUM

Bütün problemleri bildiğini fakat gücünün eksik olduğunu ifade eden MHP Aday Adayı Prof. Dr. Çoban, “Bütün problemlerinizi biliyorum. Hiç korkmayın. Sadece gücümüz eksik. Allah nasip ederse Milliyetçi Hareket Partisi’yle birlikte bize güç vereceksiniz. Bu gücünüzü hoyratça kullanmam hiç merak etmeyin. Bir; elim kırılaydı dedirtmem, iki; nereden buna oy verdim dedirtmem, üç; nerede bu vekil dedirtmem, dört; nasıl ulaşacağız? Dedirtmem, beş; sesimizi duyuyor mu acaba dedirtmem, altı; alışkanlıklarınızı bıraktırmam. Bugün de sofranızdaydım, yarın da 15 Mayıs’ta beraber yürüyeceğiz inşallah. Korkmayın” şeklinde konuştu.

ÇOBAN: 13 YILDIR VARIMLA, YOKUMLA KOŞTURUYORUM

Prof. Dr. Çoban, “2023 tarihi sadece sonunda 23 olan bir tarih değil. Cumhuriyetimizin 100. Yılı değil, önümüzdeki yüz yılın şekilleneceği, planlanacağı bir tarih. Bütün şehirler en güçlü, en iyi adaylarını seçiyorlar. En güçlü en iyi vekilleriyle hayatlarına devam edecekler. Biz bu şehirde geri kalmayalım, bizim bu şehirde boynumuz bükük kalmasın. Artık başka şehirlerle bizi kıyaslatmayın lütfen. ‘Şurada var, bizde niye yok’ dedirtmeyin. Bunun birinci düğme sizde. İlk kararı siz vereceksiniz. Beni kim temsil eder, kim yapabilir, en iyi kim milletvekili olur ona siz karar vereceksiniz. Birinci düğmeyi takacaksınız. Eğer ben sizlerin teveccühüyle milletvekili seçilirsem sorunlarınızın tamamına cevap verecek bir performansla çalışırım. 13 yıldır varımla, yokumla koşturuyorum, 13 yıldır zor şartlarla koşturuyorum” dedi. Açılışta üniversite yıllarındaki ev arkadaşı Prof. Dr. Çoban’a, Türkmen poşusu hediye etti.

AdminAdmin