BULUT'UN OKUL YAPIN ÇAĞRISI
CHP Genel Merkezi tarafından geçtiğimiz aylarda Elazığ'a gelen 30 milletvekilinin ziyareti sonrası, Ak Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut, CHP'liler de bir okul yapsın çağrısında bulunmuştu. Bu talebe karşılık Milletvekili Erol bir değil üç okul yapacağız cevabını vermişti. 


1 DEĞİL 3 OKUL
CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ise katıldığı bir televizyonda programında CHP Genel Merkezi tarafından gelen 30 milletvekilinin ziyareti sonrası Ak Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut'un CHP'lilerde bir okul yapsın çağrısı yaptığını ifade ederek, bu çağrı karşısında biz üç tane okul yapacağız demişti. 


İLK OKULUN İNŞASI HIZLI BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR
Bu sürecin ardından CHP'li İstanbul, İzmir ve Ankara Büyükşehir Belediyeleri, Elazığ'da okul yapımı için süreci başlatmış ve ilk okulun temeli İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da katılımıyla 20 Eylül 2022 tarihinde atılmıştı. Geçtiğimiz gün okulun yapıldığı alanı ziyaret eden Milletvekili Erol, çalışmaların planlandığı şekilde devam ettiğini ve okulun kısa bir süre sonra öğrencilerin hizmetine sunulacağını açıklamıştı.


İKİNCİ OKULUN TEMELİ MANSUR YAVAŞ'IN DA KATILIMIYLA ATILACAK
Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından ihalesi yapılan "16 Derslikli Okul ve spor salonu" işini Elazığlı bir firma kazandı.İhale sonrası sözleşmenin imzalanmasının ardından okulun temelinin kısa bir süre sonra atılacağı ve temel atma törenine Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın da katılacağı öğrenildi.


EROL'DAN TÜRKİYE'YE MUHALEFET DERSİ
Milletvekili Erol'un bu çabası sonucunda Elazığ'a kazandırılacak bu nitelikli okullar ve Erol'un iktidar kanadından gelen eleştiriyi makul bir şekilde karşılayarak şehre hizmete dönüştürme başarısı günümüzde oldukça sert bir zeminde sürdürülen siyasetin yanında Türkiye'ye örnek olacak bir anlayış olarak toplumun tüm kesimlerinin takdirini kazandı. Erol aynı zamanda tüm Türkiye'ye muhalefetin sadece eleştiriden ibaret olmadığını yeri geldiğinde hizmete de dönüşebileceğini göstermiş oldu.