Fırat Kalkınma Ajansının destekleri ve Elazığ İl Özel İdarenin ortaklığıyla geçtiğimiz yıl temmuz ayında başlayan Elazığ Organize Sanayi Bölgesi Tekstil-Endüstri Park Projesi’nin çalışmaları devam ediyor. Elazığ Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı tarafından tahsis edilen 95 bin metrekare alanda kurulacak olan Tekstil- Endüstri Park projesinde kreş, yemekhane, kafeterya, dinlenme alanları, idari binaların yer alacak.

Ayrıca firmaların ortak ihtiyaçlarına yönelik olarak ihracat, yenilikçilik, girişimcilik, tasarım, dijital dönüşüm ve kurumsal gelişim gibi konularda destek hizmetleri sağlanması amacıyla ofislerin oluşturulacağı Fırat Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen ve yaklaşık 3 bin kişiye istihdam sağlayacak olan 20 Milyon bütçeli Elazığ Organize Sanayi Bölgesi Tekstil-Endüstri Park Projesinde gelinen son süreç   düzenlenen toplantıda masaya yatırıldı.

Elazığ Valisi  Ömer Toraman başkanlığından gerçekleştirilen toplantıya: Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş, Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Abdulvahap Yoğunlu, Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Toplantıda yapımı devam eden Tekstilkent Endüstri Park Prestij Projesinde gelinen süreç ve planlar gözden geçirildi.