TFF 3. Lig 1. Grup’un 6. Haftası’nda Entegre Solar Elazığspor, 52 Orduspor FK ile karşılaştı. Yeni Ordu Stadyumu’nda oynanan ve İstanbul Bölgesi’nden C Klasman Hakemi Sezer Yalçın’ın düdük çaldığı maça etkili başlayan ev sahibi takım, 17. Dakikada Batuhan’ın golüyle 1-0 öne geçti. Sol kanattan yapılan ortaya arka direkte ayak koyan genç futbolcu takımını üstünlüğe taşıdı. Golden sonra oyundan düşmeyen temsilcimiz 28. Dakikada yıldızı Ömer Faruk Sezgin’le eşitliği sağladı. Savunmanın arasına atılan topta iki rakibini ekarte eden Ömer Faruk, sağ çaprazdan düzgün bir vuruşla fileleri havalandırdı ve durum 1-1 oldu. İlk yarıdan başka gol sesi gelmedi ve devreye beraberlikle girildi.
İkinci yarıya da etkili başlayan 52 Orduspor FK, 53. dakikada yeniden öne geçti. Taç atışı sonrası gelişen atakta sağ çaprazda topla buluşan Nevzat Bilen sert ve etkili bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara göndererek skoru 2-1 yaptı.
74. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Nevzat durumu 3-1 yaptı. Oyun disiplininden iyice kopan ES Elazığspor, Emir Uzun’un 85. dakikada, Erhan’ın 90. dakikada attığı gollere engel olamayarak sahadan 5-1 gibi farklı bir yenilgiyle ayrıldı.
10 puanda kalan ES Elazığspor, gelecek hafta evinde Yeni Mersin İdman Yurdu’nu ağırlayacak.