SİYASET
Giriş Tarihi : 28-12-2022 12:35

Milletvekili Erol, Milletvekili Bulut'un Açıklamasına Yanıt Verdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Ak Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut'un yaptığı açıklamalara sosyal medyadan yanıt verdi.

Milletvekili Erol, Milletvekili Bulut'un Açıklamasına Yanıt Verdi

Ak Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, CHP'li belediyelerin Elazığ'da yaptıracağı okulların temel atma törenine Ak Partililerin katılmamasının eleştirilmesini değerlendirmiş ve temel atma törenlerinin eski bir siyasi anlayışa ait olduğunu, deprem üzerinden 3 yı geçmesine rağmen okulların tamamlanamadığını ve okul yapımının siyasi malzeme olarak kullanıldığını belirterek temel atma törenlerine değil ama okul açılışlarına katılarak bu mutluluğu paylaşabileceklerini söylemişti.

Milletvekili Bulut'un bu açıklamasına Gürsel Erol'dan yanıt geldi. Erol, okul açılışında CHP'nin iktidar, Ak Parti'nin ise muhalefet partisi konumunda olacağını belirterek şu açıklamayı yaptı:

"İlimiz Milletvekili Metin Bulut’un Hakimiyet Gazetesi ziyaretinde gündeme getirdiği “ İBB’nin yaptırdığı okulun açılışına katılırım,” ifadesi son derece memnuniyet vericidir. Okulun açılışının yapılacağı tarihte biz iktidar, AKP ise muhalefet olacağı için muhalefet milletvekililerini dışlamadan Elazığ’ımızda yapacağımız her hizmete ortak edip birlikte hareket edeceğiz. Halkın milletvekili olarak ben de arkadaşlarımızın iktidarlarının kalan kısa sürecinde her açılışa davet edilmek isterim."

AdminAdmin