GÜNCEL
Giriş Tarihi : 29-01-2023 11:57

Milletvekili Erol, Kılıçdaroğlu'nun Konya Temaslarına Eşlik Etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Konya'ya giderek birçok ziyaret ve temaslarda bulundu. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol da eşlik etti.

Milletvekili Erol, Kılıçdaroğlu'nun Konya Temaslarına Eşlik Etti

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Konya'ya giden Kılıçdaroğlu, Konya’nın Akşehir İlçesinde bulunan Seyyid Mahmud Hayrani Türbesini ziyaret ederek dua etti. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu daha sonra, Konya’nın Akşehir İlçesinde Batı Cephesi Karargah Müzesini ziyaret etti. Ziyaretin ardından Nasreddin Hoca Türbesine giderek dua eden CHP lideri Kılıçdaroğlu, Akşehirli vatandaşlarla da bir araya gelerek sohbet etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Konya Akşehir’de düzenlenen Büyük Yörük Türkmen Buluşmasına katıldı.

Geçtiğimiz günlerde Habertürk TV'de Prof Dr. Ersan Şen ile Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı üzerine sert bir tartışma yaşayan ve kurduğu cümlelerle tüm Türkiye'nin ve özellikle CHP tabanın gönlüne altın harflerle kazınan CHP Parti Meclis Üyesi ve Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Konya temaslarında da Kılıçdaroğlu'nu bir an olsun yalnız bırakmadı.

AdminAdmin