Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ankara’nın Sincan ilçesinden katımıyla İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi İlk Temel Atma Töreni gerçekleşti.

17 ilde, toplam 5 bin 615 konutun temelli, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın video konferans yöntemiyle katılımıyla yapıldı.
17 il arasında Elazığ da yer aldı.

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Keban ilçesinde yapımına başlanan 88 adet konutun hayırlı olması temennisinde bulundu. 

17 İL ARASINDA, ELAZIĞ DA YER ALDI

Milletvekili Demirbağ; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesini başlatmıştı. Projeye 8 milyona yakın vatandaş başvurmuş, bu başvuru sayısı projenin ne kadar doğru, ne kadar ihtiyaca yönelik yapıldığını ortaya koydu. Sayın Cumhurbaşkanımızın verdiği müjdenin üzerinden daha 40 gün geçmesine rağmen İlk Evim İlk İş Yerim projesinin ilk temelleri bugün atıldı. 17 ilde, toplam 5 bin 615 konutun temelleri, Liderimiz, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımları ile atıldı. Bu 17 il arasında Elazığ da yer aldı. İlk Evim İlk İş Yerim projesinde ilk temel atılan illerin başında Elazığ’ımızın olması bizleri gururlandırdı. Bu kapsamda Keban ilçesinde, 88 adet sosyal konutumuzun da temeli atılmış oldu. Keban’ımıza, Elazığ’ımıza hayırlı ve uğurlu olsun.” dedi.

“YAPAMAZSINIZ” DİYENLERE, GEREKEN CEVAP BUGÜN VERİLDİ

Milletvekili Demirbağ ayrıca; “Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesini başlatırken, her şeye itiraz eden, hükümetimizin bu projeyi hayata geçiremeyeceğini söyleyenlerin, bugün milletimizin nazarında ne kadar yanıldıkları haksız oldukları bir kez daha ortaya çıktı” ifadesinde bulundu.