GÜNCEL
Giriş Tarihi : 01-02-2023 15:13

Milletvekili Demirbağ, Harput Dini İhtisas Eğitim Merkezi'ni İnceledi

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Harput'ta faaliyetlere başlayan Harput Dini İhtisas Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

Milletvekili Demirbağ, Harput Dini İhtisas Eğitim Merkezi'ni İnceledi

Harput ve Elazığ’ın çehresini değiştirerek önemli bir merkez haline getirecek olan Elazığ Harput Dini İhtisas Merkezi’nin yapımı kısa süre önce tamamlanmıştı. Bünyesinde; eğitim salonları, konferans salonları, sosyal tesisler, kursiyer konaklama evleri ve lojmanlar içeren merkez, faaliyetlerine başladı.
AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ da, Harput’ta faaliyet gösteren Harput Dini İhtisas Merkezi’nde incelemelerde bulundu.


TUNÇ: “VEKİLİMİZ DEMİRBAĞ, SORUNLARIMIZLA İLGİLİ TALEPLERDE BULUNARAK DESTEK OLDU”
Harput Dini İhtisas Eğitim Merkezi İl Müdürü Turgut Tunç, Külliyenin yapımı için desteklerini esirgemeyen Milletvekili Demirbağ’a teşekkür ederek; “Elazığ’ımızın köklü kurumlarından, 1982’den beri var olan, eski ismiyle Harput Eğitim Merkezi, yeni ismiyle Harput Dini İhtisas Eğitim Merkezi artık faaliyetlerine başladı. Başta Sn. Valimiz, Sn. Vekillerimiz ve Belediye Başkanımız olmak üzere bütün hayır sahiplerine teşekkür ediyoruz. Sn. Vekilimiz Zülfü Demirbağ’ın da katkılarından, bizlerle olan istişarelerinden, buranın sorunlarını bizlerden talep etmeleri ve istemelerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Nazik ziyaretleri için de kendilerine teşekkür ediyorum. Allah sizlerden razı olsun. Burada çok güzel bir birliktelik oluştu. Hem halk, hem bürokrasi, hem de Vekillerimizle beraber Harput’a kazandırılmış önemli bir eser. İl Özel İdaremiz, Valiliğimiz, Belediyemiz ve Sn. Vekillerimiz burayı takip etti. Bu birliktelik için de kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.


MİLLETVEKİLİ DEMİRBAĞ: “HARPUT’UMUZA, OSMANLI TARİHİNE, GEÇMİŞİMİZE YAKIŞIR BİR KÜLLİYE HAYAT BULDU”
Külliyenin yapımı esnasında üzerilerine düşeni yaptıklarını ifade eden AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ; “Bugünkü ziyaretlerimiz kapsamında Harput Dini İhtisas Eğitim Merkez’deyiz. Burayı inceleme fırsatı bulduk. Diyanet İşleri Başkanımız geldiği zaman da gezme fırsatı bulmuştuk. Gerçekten Harput’umuza, Osmanlı tarihine, geçmişimize yakışır bir Külliye hayat buldu. Müdürümüze de teşekkür ediyorum. İlk günden beri, bize ulaştıklarında, biz de yetkililer nezdinde üzerimize düşeni yapmaya çalıştık. Elazığ’daki hayırsever iş adamlarımızdan mobilya konusunda, gerekli malzemeler konusunda katkıları olmuş. Kendilerine de teşekkür ediyoruz.” dedi. 

AdminAdmin