Milletvekili Metin Bulut da değerlendirmesinde, 24 Ocak 2020 depremine değinerek, konutların çok kısa sürede tamamlanıp, depremzedelere verildiğini kaydetti.

BULUT: SİZİN EMANETİNİZ BİZDE 
Milletvekili Bulut, “Tayyip Erdoğan gibi bir sahibimiz var başımızda. Allah başımızdan eksik etmesin. Çok kısa zamanda emin olun dünya tarihinde çok kısa zamanda vatandaşın evini yapıp teslim edip vatandaşın başını sokabileceği can güvenliğini ve mal güvenliğini sağlayabileceği bir ortam oluşturmak herkese nasip olmaz. Bu yönüyle de Allah’a hamd ediyoruz. Siz bizim için kıymetlisiniz. O yüzden biz sadece iş yapılırken değil iş bittiğinde de takipçisiyiz. Biz hem bu binaların temeli kazıldığında gelmiştik, hem şantiyeler devam ederken gelmiştik şimdi de bitti yine geldik. Yine gelmeye devam edeceğiz. Sizin emanetiniz bizde. Allah nasip ederse biz bu emanetin bu vekaletin hakkını vermeye çalışacağız” dedi.

Teşkilatın her kademesinin milletin sorunlarını kendisine dert edindiğini kaydeden Bulut, sıkıntıları acilen çözmeye çalışacaklarının altını çizdi. 
Milletvekili Bulut ve İl Başkanı Yıldırım ardından ev ziyaretlerinde bulundu.