SİYASET
Giriş Tarihi : 18-09-2022 13:09

Milletvekili Balık ve İl Başkanı Yıldırım, Muhtarları Dinledi

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ve beraberindekiler Sütlüce Köyünde muhtarlar ile bir araya gelerek, sıkıntı ve problemleri dinlediler.

Milletvekili Balık ve İl Başkanı Yıldırım, Muhtarları Dinledi

Toplantıya ayrıca İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali ŞİŞ, İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Şerbet, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Ömer Faruk Çelik, AFAD Müdürü Osman PIHTILI, İl Genel Meclis Üyesi, Muhtarlar ve köylüler katıldı.

Siyasetin merkezine insanı koyduklarını belirten AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, sorunları yerinde görmek ve çözüme kavuşturmak amacıyla toplantılar düzenlediklerini söyledi.

 

Başkan Yıldırım açıklamasında, “Bir yeni merkez köyler toplantısındayız. Şuan yaklaşık 14 muhtarımız ile beraberiz. Yerinde sorunları konuşmak ve çözüm oluşturmak anlamında sizlerle beraberiz. Bölgedeki sorunları sıkıntıları konuşacağız. Bunları anında yetkililerimize ileterek çözüm odaklı çalışacağız inşallah” diye kaydetti.

Elazığ Milletvekili Sermin Balık, her seçimde bir önceki seçimden daha güçlü çıkarak, 21 yılı geride bıraktıklarını ifade etti.

 

BALIK: KÖYLERİMİZE HİZMET GÖTÜRMEYE GAYRET EDİYORUZ

Milletvekili Balık, “Biz merkez ilçe başkanımızın programlarında onun önderliği ile bölge muhtarlarımız ile toplantılar yapıyoruz. Neredeyse her bölgede yaptık bu toplantıları. Bugünde sütlüce köy muhtarlığımızın ev sahipliğinde bölgenin yakınındaki, bölgenin etrafındaki 14 muhtarımız ile beraberiz. Elbette gönlümüz istiyor her muhtarımızın köyüne he muhtarımızın kendi yerleşim yerine teker teke gidebilmek orada herkes ile görüşebilmek. Ama biliyorsunuz mecliste de görevlerimiz var. O yüzden muhtarlarımız ile bölge toplantıları yapıyoruz. Kurum müdürleri problemlerimizi aynı yerde çözmeye gayret ediyor. Muhtarlarımızdan gelecek her talep ve öneri bizim için çok önemli imkanlarımız doğrultusunda biz muhtarlarımızın problemlerini mümkün olduğunca çözmeye, onlarla birlikte de köylerimize hizmet götürmeye gayret ediyoruz” ifadelerini kaydetti.

 

AdminAdmin