Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan adayı Doç. Dr. Murat Aygen, MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal ve MHP Merkez İlçe Başkanı Vahit Erkan kentin sosyal dokusuna değer katan kurum ve dernekleriyle buluşmalarını sürdürüyor.  Bu kapsamda MHP heyeti geçmişten günümüze Elazığ kültürünün önemli parçalarından birini oluşturan Paluluların birlik, beraberlik ihtiyacını desteklemek adına PALU-DER ile bir dizi görüşmelerde bulundu.

MHP Heyetinden PALU-DER'e Ziyaret

 

Ziyaretin amacı, hem bölgesel sorunları ve beklentileri yerinde dinlemek hem de MHP'nin Elazığ'da yürüttüğü çalışmalar ve projeler hakkında bilgi vermek oldu. Görüşmede, dernek üyeleri ile keyifli bir sohbet gerçekleşirken, Elazığ’ın ve Palu’nun sosyal ve ekonomik anlamda karşılaştığı zorluklara yönelik görüş alışverişi yapıldı.

MHP Elazığ Milletvekili Semin Işıkver, yaptığı konuşmada, birlik ve beraberliğin önemini vurgularken, MHP’nin her zaman halkın yanında olduğunu söyledi. İl Başkanı Yunus Bal ise, parti olarak yerel kültürleri ve dernekleri desteklemenin önemine değinerek, bu tür ziyaretlerin sık sık tekrarlanacağını belirtti.

MHP HeyetindenPALU-DER'e Ziyaret

Doç. Dr. Murat Aygen ise Elazığ Belediye Başkanlığına aday olarak, şehrin ihtiyaçlarına yönelik projeleri ve vizyonunu dernek üyeleri ile paylaştı. Aygen, üretken belediyecilik anlayışının, insan odaklı ve şeffaf olacağını, kültürel değerlere saygı gösteren, kapsayıcı politikalarla hareket edeceğini vurgulayarak “Sayın vekilimizle sırt sırta veririz teşkilatımızın koordinesinde bu şehri bayrak şehir marka şehir yaparız.” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından, Dernek Başkanı Fadıl Ülgen ve üyeleri tarafından MHP heyetine teşekkür edildi. PALU- DER’in, Elazığ’daki sosyal yaşantıya katkılarından dolayı takdir edildiği ve ziyaretin bölge halkına olan güvenin pekişmesinde önemli olduğu belirtildi. 
Ziyaret, verimli diyaloglar ve karşılıklı iyi niyet temennileriyle son buldu.