BÜYÜK TÜRK MİLLETİNE VE AZİZ ŞEHRİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ...

Işıkver yaptığı açıklamada “Türk milleti 28 Mayıs tarihinde yapılan Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçiminde tarih yazmış, kutlu varlığına, müstakbel geleceğine tertemiz iradesiyle sahip çıkmıştır. Yurt içi ve yurt dışında yaşayan vatandaşlarımızın katılımıyla Cumhurbaşkanlığı Seçiminin ikinci tur seçimlerinde Sayın Recep Tayyip Erdoğan 13. Cumhurbaşkanımız olarak seçilmiştir. Türk demokrasisi ve siyaset tarihinde iki turlu bir seçimin ilk örneğinin yaşandığı seçimde halkımız milli ve demokratik şuurun canlılığına işaret etmiştir. Türkiye'nin demokrasi standartlarında yüksek seviyeye ulaşması ve dünya çapında mukayese üstünlük kazandığı çarpıcı bir gerçek olarak belirginlik kazanmıştır. Aziz milletimiz demokrasi fethiyle egemenlik haklarını ve tarihi mirasını güçlü şekilde kucaklamış, kardeşlik hukukuyla varoluş namusunu koruyarak Türk ve Türkiye yüzyılı vizyonuyla buluşturma iradesi göstermiştir.

Milliyetçi Hareket Partisi ve Türk Dünyasının Bilge Lideri Dr. Sayın Devlet Bahçeli’nin ifadesiyle,  seçim sonuçları demokratik asaletin, tarih boyunca tam bağımsızlık onuru olarak tarihe geçmiştir. 28 Mayıs Cumhurbaşkanı Seçiminde küresel kuşatma yarılmış, Türkiye kutup yıldızını andıran aydınlığını korumuştur. Bundan sonra gelecek Türk asrıdır.

28 Mayıs’ta kucaklaşma, kaynaşma ve muhabbet kazanmıştır. Kaybeden kötülerdir. Hain ve kötü niyetlerdir. Dönek, devşirilmiş siyaset cambazları, şer odakları, terör yuvaları, Kandil ve onun uzantıları olmuştur. 

Bu düşüncelerle; Cumhurbaşkanlığı seçiminin ülkemize, milletimize, ilimize, demokrasimize, gönül ve kültür coğrafyalarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını Cenabı Allah'tan diliyorum. Bu süreçte gece gündüz demeden çalışan MHP teşkilatlarımıza, Ülkücü Camianın fedakarlarına, dava ve gönüldaşlarıma, Cumhur ittifakının tüm bileşeni olan siyasi partilerimize, sandıklarda görev yapan kardeşlerime, tüm güvenlik güçlerimize, sandıklarda görevli kamu personellerimize ve bizlerin yüzünü bir kez daha güldüren Aziz Şehrin mümtaz insanlarına en kalbi duygularımla şükranlarımı ve saygılarımı sunuyorum” değerlendirmelerinde bulundu.