Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Konfederasyonu, Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde depremden etkilenen vatandaşlara yardım kolisi dağıttı. Yardım faaliyetine Memur-Sen Elazığ İl Temsilcisi İbrahim Bahşi ve Eğitim-Bir-Sen yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Malatya Doğanşehir ilçesinin 32 kilometre dışındaki Gövdeli Mahallesi’nde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere yardım kolileri ulaştırıldı.

Doğanşehir İlçe İHH temsilcisi eşliğinde köy evlerini ziyaret eden sendika temsilcileri, vatandaşların sorunlarını dinleyerek ve bayram öncesi destek olmaya çalıştı.

Memur-Sen Elazığ İl Temsilcisi İbrahim Bahşi; “Bugün ülkemizin zor ve kritik dönemlerinde sağa sola bakmadan biz varız diyerek yardım faaliyetlerini yürüten Memur-Sen olarak depremden etkilenen kardeşlerimizin acılarını paylaşmak ve yaralarına merhem olmak için buradayız. Üyelerimizin de desteğiyle yaptırdığımız 300 gıda kolisini bir kamyon ile getirip burada ihtiyaç sahibi ailelere dağıttık. Bu vesileyle vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını kutluyorum.” dedi.