GÜNCEL
Giriş Tarihi : 10-08-2022 16:00

Çocukların yüzü güldü

Çocuklar Elazığ İl Özel İdaresi Hazar Gölü Eğitim ve Dinlenme Tesisleri’nde düzenlenen piknikte bir araya geldi

Çocukların yüzü güldü

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman ve Ak Parti Milletvekili Zülfü Demirbağ'ın himayelerinde Elazığ İl Özel İdaresi ev sahipliğinde düzenlen piknikte Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü hizmet modellerinden yararlanan çocuklar bir araya geldi. Elazığ İl Özel İdaresi Hazar Gölü Eğitim ve Dinlenme Tesisleri’nde düzenlenen piknikte çocuklar bol bol eğlendi.

Çocuklarla her fırsatta bir araya gelen Ak Parti Milletvekili Zülfü Demirbağ, “Devletimiz ve hükümetimiz çocukların sağlıklı ortamlarda hayatlarını sürdürmeleri için gerekli gayreti göstermektedir.  Allah devletimize zeval vermesin. Çünkü çocuklarımızın  her türlü ihtiyaçları karşılanıyor. Bizde bu gün çocuklarımız için piknik etkinliği tertipledik. inşallah bu etkinlik örnek olur. Bu vesileyle burada görev alan tüm görevlilere de teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Çocukların güzel bir gün geçirdiklerini ifade eden Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ali Sait Çeçen, "Çocuklarımıza yönelik yıl içersinde sinema, doğa yürüyüşü ve rol model buluşmaları ve il dışı kültür gezileri başta olmak üzere çeşitli aktiviteler yaptık. Bugün de Elazığ Valimiz sayın Dr. Ömer Toraman ve Ak Parti Milletvekilimiz sayın Zülfü Demirbağ'ın himayelerinde Sivrice ilçesinde bulunan İl Özel İdaresi kampında düzenlenen etkinlik çocuklarımıza ayrı bir moral, motivasyon oldu. Bugün düzenlenen piknik kapsamında müzik etkinliği, sportif etkinlikler ve yüzme ile etkinliği ile çocuklarımız unutamayacakları bir gün yaşadılar. Gönüllerine dokunmuş olduk. Çocuklarımız bu ülkenin geleceğidir, bizler geleceğimizi iyi yetiştirmeliyiz. Bu güzel etkinlikten dolayı Valimiz Dr. Ömer Toraman ve Milletvekilimiz Zülfü Demirbağ ve İl Özel İdaresi yetkililerine teşekkür ederiz" dedi.

AdminAdmin